Inlägg i samarbete med Leikkikauppa.fi

I helgen är det julöppning i Vörå centrum. Och det gläder mig att kunna berätta att Leikkikauppa igen håller en pop-up affär i GB-gallerian, fredag och lördag, 22-23.11. Förra gången de var här, var i maj. Jag minns att det var riktigt busväder den dagen, snöstorm och kallt, och jag var lite bekymrad om folk skulle komma sig ut till pop up-affären. Det var nämligen jag som hade tipsat Tanja som äger Leikkikauppa, om att vi Vörå-bor gärna handlar fina kvalitetsleksaker. Men, folk kom, och det blev succé. Jag tror alla gillar leikkikauppas utbud av leksaker. Och nu har vi igen chans att klämma, känna, bli förtjusta och handla.

Det som kännetecknar Leikkikauppa, och gör att just den leksaksbutiken skiljer sig från mängden, är att det är hållbara leksaker av hög kvalitet som säljs. Mycket träleksaker, träpussel, pedagogiska pussel och hjälpmedel, och annat som är bra för både barnet att leka med och bra i ett ekologiskt tänk. Sist köpte Max traktorn på bilden, och den har han kört flitigt med både inomhus och ute.

Nu har jag spanat lite på något parkeringshus eller en tågbana till julen åt Max.

Leikkikauppa har också massor av dockgrejer, och ett stort utbud av leksaksmat i trä, som jag vet att är väldigt populärt. En rolig nyhet är armband, som man själv kan bygga ihop, med tillexempel sitt eget namn på.

Sen blev jag själv väldigt förtjust i en julkrubba i trä, som finns i sortimentet nu till julen. Jag dubbelkollade med Tanja om hon kommer att ha dem med i Vörå, och det kommer hon. Jag har aldrig sett något liknande, så fin. Och tål att nyfikna barnahänder leker med den.

Fredag och lördag alltså, 22-23.11, har pop up affären öppet.  Fredag 9-18 och lördag 9-13. Besök butiken, titta på utbudet, och vill ni handla så ger koden ”Lindaslantliga” i kassan -10% på hela köpet. Bara att säga att du läst detta inlägg. Prima tillfälle att köpa julklappar med andra ord. Handlar ni hellre i nätbutiken, leikkikauppa.fi , så gäller koden även där under fredag och lördag.