Stockholm i mitt hjärta. Den trallvänliga låten som stämmer så bra in på mina egna känslor. Älskade, älskade Stockholm. Jag vet inte hur många gånger jag varit där, men åtminstone en gång i året, i många, många år. Stockholm är min stad i världen. Jag känner mig mera hemma och bekväm där än i vår egen huvudstad av någon anledning. Så, det var med glädje jag tog mig an mitt senaste fotouppdrag på jobbet.

Stockholm by Julia Bäck. En alldeles rykande färsk poster med sex handritade motiv från Stockholm. Sex olika byggnader och monument. Och den är så snygg, så klassisk, tidlös och välgjord. En glädje att få hänga den på väggen här hemma och skapa fotomaterial inför lanseringen.

Sammanlagt finns nu tavlor från åtta olika orter/städer samt den tjusiga FYRAR postern, med nio handritade fyrar och båk från Österbotten. Ni hittar dem alla om ni klickar här. Postrarna finns i två olika storlekar, och båda storlekarna är charmiga på sitt sätt. Oavsett om ni väljer er hemstad eller en annan stad med en speciell plats i ert hjärta, så lovar jag att den blir som ett smycke på väggen.

Denna vecka, när Stockholm postern lanseras, är också alla By Julia Bäck posters nedsatta med -25 %. Det är en one time only -chans. Så passa på, klicka hem era egna posters redan idag! Erbjudandet gäller 24-31 maj.