Inlägg i samarbete med Leikkikauppa.

Goda nyheter Vöråbor och folk i nejden. Min absoluta favoritbutik då det kommer till leksaksinköp, Leikkikauppa, kommer att ha en pop up butik i Vörå.

Butiken som fysiskt annars finns i Larsmo, finns även på nätet, och nu under våren har den varit på en liten pop-up turné i Österbotten. När jag läste att Tanja som äger butiken letade platser att besöka, var jag snabb att tipsa om att hon borde komma hit till Vörå. Så nu alla kompisar, ska vi se till att besöka butiken också, så hon ser att det var ett bra beslut att komma hit.

Pop-up affären kommer att finnas i GB-gallerian, 2-3 maj. Och Tanja kommer att vara där med sina leksaker och barnkläder. Det som kännetecknar Leikkikauppa, och gör att just den leksaksbutiken skiljer sig från mängden, är att det är hållbara leksaker av hög kvalitet som säljs. Mycket träleksaker, träpussel, pedagogiska pussel och hjälpmedel, och annat som är bra för både barnet att leka med och bra i ett ekologiskt tänk. Inga slit och släng saker, och det gillar jag. Ni minns bollhavet Max fick till sin födelsedag? Det är också därifrån. Och några andra populära leksaker är cykelsits och cykelhjälm för dockan, hoppdjur i form av enhörningar, kor och zebror och leksaksmat i trä i ”lösvikt”. Perfekt nu till lekstugesäsongen.

Kläderna som finns till salu är även de märkeskläder av hög kvalitet, som till exempel Maxomorra och Minymo, och nu till priser nedsatta med -20% till -50% av normalpris.

Jag kommer själv att besöka affären, har nämligen spanat in en riktigt tjusig trätraktor, som jag är övertygad om att Max skulle gilla. Och vill ni också handla där så ger Tanja er -15% på allt ni handlar, om ni nämner koden: LINDASLANTLIGA i kassan eller säger att ni läst bloggen. Och för er som inte har möjlighet att besöka pop-up butiken, så gäller samma kod om ni handlar i webshopen. Även då får ni -15% på ett köp. Koden gäller redan nu och fram till söndag 5 maj i webshopen. Och pop up butiken finns alltså på plats i GB galleria i centrum av Vörå mellan 2-3 maj.

Här kan ni kika in eventet på Facebook, och här hittar ni webshopen.