Nu i februari har jag verkligen haft fyr på stickorna. Tredje tröjan är på gång, och snart har all tre döttrarna fått varsin. Efter unicorn-tröjan har jag gett mig på ett annat riktigt roligt mönster. My chunky sweater, design av Lykkeliten, finns att köpa här.

Det enda bekymret med My chunky sweater, är att den inte är min, trots att jag snart stickat två, haha. Den är rolig som tusan att sticka. Mönstret är häftigt och resultatet blir superbra. Så bra att jag nog kommer bli tvungen att sticka en till mig själv också.

Jag har gjort den i Drops Air, det fjäderlätta, mjuka garnet jag gillar. Finns att köpa på Vörå Handarbetsaffär. Tröjan stickas med dubbel tråd och stickor 10. Så även om det är mycket mönster, går det undan. Nu är det bara en och en halv ärm kvar, så är den andra chunky tröjan klar.

Och det enda jag egentligen funderar på är vilken färg jag ska göra min. Jag tänker att det vore roligt att testa en lite knasig idé jag har. Ja, och sen har Molly också deklarerar att hon vill ha en. Så, det blir väl som vanligt 5-6 av den här tröjan också innan jag är klar med det här mönstret.