Inlägg i samarbete med VOGA styling

Nu, mina vänner, har jag tur. För nu får jag känna mig som jultomten. Jag älskar julen och jag älskar att GE BORT julklappar. Jag tycker det är många gånger roligare än att få. Och nu ska jag i samarbete med VOGA styling få ge bort två ”shoppa med stylist i grupp”-tjänster till er. Just du, tillsammans med en eller två vänner (grupp på max 3 personer), kommer att ha möjlighet att gå på stan tillsammans med en stylist, och få personliga råd kring klädval.

Nu drar jag lite paralleller till mitt eget tänk kring julklappar och gåvor, men jag ger alltid bort saker jag själv skulle vilja ha. Saker jag själv skulle uppskatta. Och exakt så är det nu. Jag har själv fått glädjen att shoppa med stylist två gånger. Och det är en sådan upplevelse, att jag gärna skulle unna er alla den.

För att delta i utlottningen behöver ni göra följande:

  1. Gilla VOGA styling på facebook, eller följ dem på instagram (vogastyling) eller på snapchat (vogastyling). Det räcker att ni följer dem på ett ställe, men får såklart följa dem på alla tre ställena. Massor av inspiration finns att hitta där.
  2. Kommentera detta inlägg med vem du helst skulle dela denna upplevelse med. (Du tillsammans med en eller två vänner, grupp på max 3 personer). Skriv också om du vill shoppa med stylist i Vasa eller Helsingfors.

Som ett litet tips kan det ju löna sig att sprida informationen till dem du vill shoppa med, så kan de också delta i utlottningen och ni får större chans att vinna. Kom också ihåg att delta med någon form av signatur eller mailadress, så att ni sedan går att få tag på om ni vinner.

Tävlingen pågår fram till och med söndagen 16 december 2018. Vinnarna meddelas personligen.

 

Sen vill jag ju berätta lite om min egen upplevelse också.

För två veckor sedan snart steg jag upp efter att inte ha sovit en blund. Jag kokade gröt åt barn som skrek i kör. Jag duschade på två sekunder med barn som skrek i kör utanför duschskåpet. Vi körde till Vasa, och jag sminkade mig i bilen. (Obs. Inte jag som körde) Vi stressade mot tiden och jag kom fram till Vasa som ett vrak.

Sen mötte jag upp Sandra och hennes praktikant Larissa, och hann beklaga mig lite över mitt sönderstressad jag. Men det försvann ganska snabbt. Känns konstigt att säga, men deras leenden lyste ikapp med de färggranna outfits de plockat ut till mig, och efter en halv timme var all stress som bortblåst. Igen en gång kände jag den där känslan av lyx. Lite som när man är till frissan. Någon som, för någon timme, bryr sig om bara mig. Som ser mig, och plockar fram det bästa i mig. Och jag får vara bara jag. Det är en fantastisk upplevelse. Ni måste testa!

Förutom den lyxiga känslan fick jag många bra tips kring klädval. Hur man ska plocka upp mönster och färger, låta dem återkomma i outfiten, för att ögat gillar det som återkommer. Sen hade de plockat fram en byxmodell till mig, som jag själv aldrig ens vågat prova, men som visade sig vara väldigt smickrande för just min kropp. För att inte tala om bekväm.

 

Jag testade många olika outfits. Här är tre av dem, vilken gillar ni bäst?

 

Så nu tycker jag verkligen ni ska delta i den här utlottningen. Och känner ni att ni vill ge bort lyxiga upplevelser från VOGA-styling till julklapp, kan jag tipsa om att de nu har finfina erbjudanden på sina olika paket. Klicka här så hittar ni dem. Perfekta julklappen till den som redan har allt.