I samarbete med VOGA styling

Vinnarna till VOGAs shoppa i grupp med stylist är dragna. Men innan jag berättar vem det är så tänker jag skriva en annan sak.

När jag satt och läste era kommentarer så verkligen slog det mig hur många ni är som önskar er den här lyxiga upplevelsen. Därför ska jag börja med att påminna om deras julkampanj nu, tjänster till förmånliga priser. Och som ni själva kan se i kommentarsfältet här så är det verkligen den perfekta julklappen till så många.

Sen måste jag också säga att även om det är en lyx i vardagen att shoppa med stylist, så tycker jag inte att det ska vara en oöverkomlig grej att göra. Skippa alla ”inte-ska-väl-jag..” tankar. Att shoppa med stylist borde inte vara konstigare än att typ gå till frissan. Tycker man att det är för mycket pengar att lägga ut på sig själv, vilket jag kan förstå att man kan tycka, speciellt som småbarnsmamma. Så kan man istället se det som en värdefull investering, och tänka på hur mycket pengar man egentligen slänger bort då man gång efter gång köper fel kläder, som sen inte passar ens kropp, inte passar ihop med något annat man har, och bara lämnar att ligga i skåpet. Jag menar, räck upp en hand alla som har skåpet fullt med kläder, men inget att ha på sig..

En annan sak som är viktig att poängtera om den här tjänsten är att fast man är ute och shoppar med stylist, så finns ju inget köptvång under dagen. Du köper så klart bara det du vill köpa. Dessutom får man i förväg fylla i ett formulär, där det bland annat frågas i vilken prisklass man brukar köpa kläder, så de kläderna som sen plockas fram, passar inte bara din kropp utan också din plånbok. Det ovärderliga du dessutom kommer få med dej samtidigt som du testar kläder, är tips och råd hur just du ska klä dej bäst. Hur man ska kombinera plagg, vad man ska tänka på. Sen köper man de klädesplagg man känner att man vill köpa till rabatterat pris då man är ute och shoppar med VOGA.

Så ja, ni förstår. Jag gillar det här och kunde prata varmt om det hela dagen. Men det ska jag inte. Nu är det hög tid att berätta vem som vann.  Grattis till,

Sara, som lämnade denna kommentar 2.12

Ååh en tävling ja så skulle vilja vinna, börjar vara på slutrakan av min vårdledighet och känner sån kris över att ens behöva tänka på att hoppa i något annat än mjukisbyxor och t shirt på morgonen men tror den klädkoden inte går hem riktigt i kontorsmiljö ? varit hemma i snart 3 år så känns som att jag inte riktigt vet vad som är jag längre när det kommer till kläder, den jag skulle dela den med är min mamma som jag så sällan spenderar tid med ensam utan mina barn ❤️

Heidi som lämnade denna kommentar 2.12

Skulle så gärna dela denna upplevelse med min mamma och syter! Det är så sällan vi får tid tillsammans numera och vi alla skulle nog behöva tips om nya idér gällande kläder och stil. Inspireras av VOGA på instagram o håller tummarna, det skulle vara en fantastisk julklapp!

Vinnarna kontaktas personligen.