ÄR DET INTE KONSTIGT. Oavsett hur många gånger jag läser genom ett mönster jag skrivit, eller en helt vanlig text för den delen, så har det smugit sig in något fel jag inte märker. Man blir till sist blind när man läser genom samma sak hundra gånger. Likadant nu med julsockorna. Det hade blivit fel i ett av diagrammen. Jag fick en fråga, som jag besvarade, och som samtidigt gav mig tanken att ”så ska det ju inte vara”. 

Så nu har jag gjort om diagrammet som var felaktigt. Hoppas ni inte hunnit sticka så lagt ännu ikväll. Och har ni hunnit så blir det säkert fint det också, haha. I min iver att få mönstret korrekt, så blev det ena diagrammet lite stort och klumpigt nu istället. Det ska jag ännu åtgärda imorgon. Nu hägrar sängen.

Men släng bort det ni printa ut, och printa ut ett nytt exemplar.

Tack och förlåt.