I samarbete med Aveo shop.

Lite sen i starten, tänkte jag tipsa om årets bästa black weekend-erbjudande, om ni frågar mig. Aveo shop, min långtida samarbetspartner här på bloggen, har ni nästan hela sin webbshop sänkt med -25%. Alla mina favoriter, BY JULIA BÄCK-tavlorna, Österbottenbrickorna, Ferm living produkterna och alla tjusiga tapeter. Nu 25% billigare än annars. De kör en långweekend, och erbjudandet är i kraft mellan fredag och måndag. Så än idag och imorgon hinner ni handla. Sen är det normalpriser som gäller igen.

Och jag måste säga, att det känns lite extra bra för mig att få göra ett Black weekend-samarbete med just Aveo. Dels för att jag gjort samarbeten med dem under många, många år. Dels för att det är ett lokalt företag och jag själv vet att det ligger hårt arbete bakom. Men kanske främst för att de produkter som finns till salu där, är tidlösa produkter av hög kvalitet. Och sen också för att det faktiskt numera är min arbetsplats. Vet inte om jag har berättat det här på bloggen? Sen september jobbar jag några timmar i veckan där och trivs som fisken i vattnet.

Så nu tycker jag att ni alla ska klicka er in till Aveos webshop. Titta er omkring, och se vad jag har lyckan att få jobba med om dagarna. Och kika på det breda sortimentet. Kanske är det idag du äntligen har råd att klicka hem drömtapeten, eller kanske är det idag du hittar de första/sista julklapparna. Vem vet.

Pssst. Ser ni den urtjusiga puffen i blå sammet som Max sitter på i bilden? Den är av märket WigiWama, och finns också till salu i shopen. Just det märket tycker jag ni ska kika lite extra på (klick). Det finns massor av tjusiga puffar, säckstolar, lekmattor, lektält och sänghimlar. Allt för ett mysigt barnrum.