Efter den långa stekheta sommaren blev det nästan lite chockartat med kyla. Åtminstone här i huset vill vi inte riktigt förstå att vi måste klä på oss. Molly hon flänger fortfarande iväg ut genom dörren utan jacka flera gånger om dagen, men märker nog ganska snabbt hur kallt det är.

Nu är det nog bara att bita i det sura äpplet, även om det igen har lovats lite varmare väder i veckan, så är det inte sommar mera. Alla varma kläder ska plockas fram. Och Max han kommer nog att få nytta av sina nya stickade byxor, så snabbt de är klara har jag på känn.

De blir verkligen en färgfest av restgarn de nya byxorna. Och på tal om dem, så har jag gjort några ändringar i mönstret till byxorna, så nu är mönstret ännu lite bättre. Det uppdaterat mönstret finns att ladda ner här till höger. (Eller eventuellt längst ner under alla inlägg, ifall du läser från mobilen)

stickade byxor baby