Det är ju så fullt upp med att leva i nuet, så man inte riktigt vill hinna med tillbakablickar här på bloggen. Sen är det väl inte så intressant heller. Men, vår resa till Mallorca i somras förtjänar ändå lite tid i rampljuset. Den var SÅ MYCKET. Så mycket av allt. Så det blir nog flera inlägg därifrån. Nu när hösten kommer med stormsteg kan vi ju köra Mallorca-temavecka och njuta lite av solstrålarna.

Förväntningarna på just den här resan var ganska uppskruvade redan långt innan vi åkte. Den har funnits i mina planer och framtidsdrömmar väldigt länge. Jag har sen den dagen vi gifte oss sagt, att vi ska fira vår tioårs-bröllopsdag i södern med sand mellan tårna. Och nu var vi där. 9 augusti 2008 gift vi oss, och det var alltså nu vi skulle resa iväg och fira kärleken och tio fantastiska år tillsammans med familj och vänner i sanden och solen. Samma resa hade jag också som målbild under graviditeten. Jag längtade och trånade efter den här veckan i augusti då bebisen skulle vara nio månader och vi skulle resa iväg alla tillsammans.

Att förväntningarna är skyhöga lägger ju lite press. Men Alcudia och hotellet Sunwing Alcudia med den underbara stranden levde verkligen upp till alla förväntningar. När vi kom fram kändes det som om vi kom till paradiset.

Och vi fick en paradisvecka. Vi åkte tillsammans med alla fyra barnen, min mamma och pappa, samt vännerna Mats, Karin och Hugo från Stockholm. Ett stort gäng älskade personer som verkligen fick så mycket kvalitetstid vi bara klarade av, hehe.

Jag tänkte skriva lite här på bloggen om hur det var att resa med barnen, stora som små, just till Alcudia. Men är det något annat ni gärna skulle läsa om? Eller vill ni bara se massa bilder? Min önskan är er lag, just i den här frågan.