I samarbete med We are knitters

Det finns ett instagramkonto som jag följt länge länge, och alltid inspireras jag av deras supersnygga bilder. Så gissa om det pirrade till lite extra i magen då jag fick ett mail just därifrån. Nu har jag haft möjlighet att testa ett av deras stickpaket, och jag valde att sticka en napa cardigan. En enkel, snygg kofta, stickad med dubbel tråd och på stickor 8. Stickorna gjorda av trä, är inte bara snygga utan också riktigt behagliga att sticka med. Garnet, the Cotton, som används till just den här koftan är mjukt och underbart. Och trots att man stickar med dubbel tråd blir det inte alls tjockt och knöligt, utan koftan är mjuk och skön och får ett vackert fall. Jag valde en färgkombination som jag tänker att kommer funka perfekt med slitna jeans och en enkel vit t-shirt i sommar. Förutom stickor och garn följer det också med synålar och mönster i stickpaketet. Mönstret är enkelt upplagt och lätt att förstå, även om Napa cardigan är medium i svårighetsgrad.

Jag hade egentligen tänkt visa er den här koftan först imorgon. Då kommer den att vara helt färdig. Men så råkade jag av en händelse se att detta stickpaket och jättemycket annat är på upp till 30% rea IDAG. (Och bara idag) Så då måste jag ju tipsa er NU direkt. Klicka er in dit, och inspireras av alla vackra mönster och härliga garnnystan.

Så ska jag göra klar min sommartröja än idag.