I samarbete med Vörå Handarbetsaffär

En ljuslila tröja med knappar, det ville Molly ha. Och jag såg så klart min chans att skapa något nytt. Länge hade jag haft tanken på att fjärilvinga-linnet skulle bli en tjusig kofta. Nu fick jag sätta min plan i verket. Vad säger ni?

Molly är helnöjd och sa att hon tror att det här kan vara den finaste tröjan jag stickat till henne. Jag är också nöjd. Det är nog en av de finaste. Både flickan och tröjan om ni frågar mej.

Tröjan är stickad i Drops Cotton Light. Med sex nystan skapade jag något eget och unikt. Tänkt så fantastiskt med handarbete! Just nu är faktiskt sex olika bomullsgarn nedsatta med -40 %, och just Cotton light kostar nu 0,85 euro per nystan. Materialkostnaden för denna går alltså på ungefär en femma. Kika in till Vörå Handarbetsaffär och bunkra upp med bomullsgarn till alla möjliga och omöjliga projekt!

Något mönster till just den här tröjan finns inte ännu. Kanske kommer det, kanske inte. Under tiden kan ni ju sticka linnet fjärilvinga, det finns på ravelry om ni letar där.