Hej och hå vad den här bloggen står och dammar igen. Jag tror faktiskt jag ska ta ett litet sommaruppehåll från allt vad som heter blogga. Lite semester. Men inte än, nu måste ni ju få se lite bilder från vårt senaste projekt. Terrassprojektet.

Ni vet att jag alltid drömt om en terrass utanför köksfönstret. Och gissa vad. Nu, as we speak, ÄR DEN DÄR. På plats. Jag kan inte fatta hur snabbt det gick sen då vi äntligen kom oss igång.

I lördags rullade grävmaskinen in här på gården, och gjorde lite förarbete. Sen anlände ett gruslass. Och på eftermiddagen kunde man se var terrassen skulle komma. Man kunde känna känslan av hur fantastiskt det skulle bli. Men ändå kunde jag inte i min vildaste fantasti tro att det skulle bli SÅ bra som det blev. Ni vet ibland överträffar verkligheten ens vildaste fantasier och största drömmar

Tidigt på måndagmorgon anlände vår glada byggare och projektet fortsatte. Vi insåg att vi aldrig skulle hinna eller orka bygga själva denna sommar. Kalle jobbar, och när han väl får semester behöver också han få vara ledig. Och inte ville vi tvinga hit familj och vänner heller. Vem orkar väl hålla på med en massa talkojobb på värdefulla sommarkvällar? Så vi tog beslutet att anlita Aveo Bygg, och det var nog det bästa beslutet hittills. Min egen bror jobbar åt dem, och det var han som var här och byggde terrassen.

Tre dagar senare stod den på plats. Min tio år gamla dröm. Hur det kunde gå så snabbt fattar jag inte. Och hur det kunde blir så här bra förstår jag heller inte. Han är allt bra duktig den där min bror.

I morse drack jag mitt morgonkaffe där. Den första av många. Lite mera jobb är det kvar som ni ser. Lite småfix på terrassen och så har dörren ännu inte kommit från snickeriet. Men i går fick jag äntligen bestämt vilken färg den ska bli, och idag har den skickas till måleriet. Så förr eller senare ska vi även få en dörr på plats. Och så var det ju möbler också. Hurudana möbler skulle ni köpa till en helt ny terrass? Nu finns ju alla möjligheter.