Vet ni vad, vet ni vad? Jag har lyckats, på något ofattbart sätt för det var inte lätt, att få mönstret till sommarlinnet Fjärilvinga upplagt till försäljning på Ravelry. Det första mönstret jag tänker sälja, istället för att ge ut gratis här på min blogg. Tanken att lägga upp mina mönster på Ravelry har funnits i åratal, men jag har aldrig kommit till skott. Att slänga upp beskrivningar här på bloggen är mycket enklare. Lägger man upp ett mönster till försäljning ligger det väldigt mycket arbete bakom. Dels ska det finnas i flera storlekar, vara enkelt att förstå, och så klart helst inte innehålla några fel.

Nu har linnet teststickats i flera omgångar. Jag har lusläst mönstret säkert tusen gånger. Och jag hoppas så klart, att någon ska vilja sticka det nu också. Köpa det. IIk! Hoppas hoppas. 

Mönstret hittar ni alltså om ni söker på Fjärilvinga på handarbetssiten Ravelry.com Är ni inte medlemmar där tycker jag ni ska registrera er. Helt gratis och där finns tusentals mönster. Gratismönster och betalmönster på världens alla språk. Klickar ni HÄR ska ni komma till mönstret på Ravelry.

Känner man sig inte bekväm med att använda Ravelry, men bor här i nejden och vill sticka linnet, så går det att gå in till min långsida samarbetspartner Vörå Handarbetsaffär. De hjälper till med både mönstret och rätt garn. Drops designs Cotton Light, Belle eller Muskat är de garn jag själv testat sticka den i, och kan rekommendera.

Nu ska jag jobba vidare på nästa mönster, och nästa..