Midsommarafton och midsommarhelgen tog ju på inget sätt slut efter bröllopet, även om man kände sig helt känslomässigt urladdad.

Vår midsommarafton fortsatte på bästa sätt, med familjen alltså. Vi stannade hos min mamma och pappa över natten, och mellantjejen och hennes pojkvän spenderade kvällen med oss. Vi grillade, skrattade, spelade kubb, kastade pil, morfar lade upp tältet åt Molly, och innan natten kom hann ungdomarna, Molly och min pappa gå iväg och spela lite basket också.

DSC_1459 DSC_1470DSC_1475 DSC_1474   DSC_1486DSC_1502  DSC_1478DSC_1513

Vädret var det absolut bästa tänkbara för en finsk midsommar. Dagen efter, hängde regnet i luften hela dagen, och det var betydligt kyligare. En utmärkt dag för återhämtning. Sen har varannandagvädret fortsatt. Igår varmt och soligt och vi var ute hela dagen. Idag regnigt och kallt och tid att uträtta en miljon ärenden.

Imorgon ännu en fullspäckad dag. Bland annat har jag bokat en tid som jag väntat länge på nu, med skräckblandad förtjusning.