I samarbete med Vörå Handarbetsaffär

Nu är den färdig, hipp hipp hurra! Och med flera dagars tidsmarginal dessutom.

DSC_0325 (2) DSC_0382 (2)

Originalmönstret finns hos Drops Design, om ni klickar HÄR. Jag har dock inte följt mönstret till punkt och pricka, jag har ändrat om lite, som jag alltid gör. Jag har virkat i Cotton Light istället för garnet Safran som var rekommenderat  i mönstret. Då blev jag också tvungen att räkna om maskantalet. Men så länge man har ett maskantal som är delbart med 24 så funkar det ihop med mönstret.

Till min kjol gick de åt ca 10 nystan Cotton Light. Vilket gör att materialkostnaderna för denna kjol ligger på ca 15 euro! Arbetstimmarna sen ska vi inte snacka om, hehe.

Måste också tipsa om att Drops Designs bomullsgarn är nedsatta med hela 35 % hela JULI. Så ännu hinner ni fylla på era lager!  Drops garner finns tillexempel hos Vörå Handarbetsaffär i Vasa och Vörå.