Ligger som bäst hemma i feber, och orkar inte mycket mera än ligga med datorn i famnen och slösurfa. På samma gång som ljuset väller in genom fönstren börjar jag drömma om nya vårkuddar till soffan. Ett ganska säkert vårtecken för mig. Eller överhuvudtaget när det växlar årstid, så är det kuddarna som växlar här inne. Nu skulle det vara hög tid igen. Som vanligt gillar jag det mesta av allt, och har svårt att välja vilken linje det ska bli. Lantligt, grafiskt, modernt, elegant eller med en touch av orientaliskt. Sen blir det oftast en blandning iallafall. En sak är säker i varje fall. Inte romantiskt. Här är några favoriter:

kuddar

Kuddarna på översta raden hittar du HÄR. Kuddarna i mittenraden hittar du HÄR. De två kuddarna till vänster på nedersta raden HÄR. Och Cést la vie hittar du HÄR.

Vilka det sen blir är en helt annan fråga.