För ganska exakt tre år sedan, under sportlovet 2012, åkte jag, min man och hans två döttrar på en weekendresa till London. Det är en av de resor som gjort störst intryck på mig genom åren. Jag som drömde om att bo i en storstad som ung, fick en liten glimt av storstadspulsen. Dofterna, känslan, människorna, allt. Och det som verkligen imponerade på oss alla var de vänliga engelsmännen. Man hann inte stå och se frågande ut någon längre stund, innan någon kom fram och frågade om man behövde hjälp. Inte precis vad man är van med här i  k a l l a  Norden.

Orsaken till att min Londonlängtan är lite extra stor just nu, är för att makens äldsta dotter är i London as we speak. Denna gång dissade hon familjen och åkte med vännerna istället. Idag har de gått i affärerna på Oxford Street, och jag hade mera än gärna varit med!DSC_0154DSC_0066 DSC_0198DSC_0120 DSC_0133 DSC_0139 DSC_0147 DSC_0272 DSC_0382 DSC_0442 DSC_0443 DSC_0445 DSC_0453 DSC_0537DSC_0533

Alla bilder här ovan är mina bilder från förra resan.Och brunetten där på bilderna är jag, höhö. Känner knappt igen mig själv.

Ganska snabbt efter vår resa blev jag gravid med Molly, och vi har inte rest så långväga sedan dess.. Men nu kanske. Nu ska vi bara åka iväg en sväng till Santorini i sommar, sen ska jag spara mina slantar till en ny Londonresa. Vi har SÅ mycket kvar att se!