Jag har ett väldigt stort intresse för kläder. Jag har också väldigt mycket kläder. Däremot har jag aldrig något att ha på mig. Låter kanske bekant för någon annan också?

Det som är bra dock, är att jag vet var felet ligger. Jag köper alltid otroligt roliga kläder. Jag har flera paljettkavajer, glitterkoftor och mönstrade tygstycken, än vilken schlagerartist som helst. Ingenting matchar med någonting annat, och det mesta kan endast bäras vid extremt festliga tillfällen. De festliga tillfällena haglar inte så tätt i mitt liv. Största delen är jag på jobbet eller hemma. Då behöver man ju kläder som kan användas på jobbet och hemma. Inte på nattklubb.

Därför ska jag nu, när jag nått den mogna åldern av trettioett, försöka mig på att köpa vardagskläder som man kan använda varje dag. Kläder som är snudd på tråkiga, men lätta att bära och kombinera. Jag känner mig lite borttappad, men gjorde ett gott försök i lördags. Jag köpte en enkel vit tröja med flätor, en blå skjorta och ett par gråa ballerinaskor. Jeansen på bilden är också nya, och koftan från Odd Molly har ni sett redan tidigare.

DSC_0502 (2)

Men jag tänker att jag skulle behöva kanske tre par jeans till, som passar! Alla mina jeans är antingen för stora eller för små. Var köper man perfekta jeans? Sen skulle jag också behöva någon form av kofta/jacka att använda till ärmlösa toppar, linnen och t-shirts. En kofta/jacka som inte skulle vara för lång och inte för kort och i en neutral färg. Vad mera behöver man i en basgarderob?

Nu blir jag så ivrig så jag ska gå och riva ut allt ur min garderob, och sortera lite, så ska vi se om något alls lämnar kvar där efteråt.