Idag hade jag det ”sista skiftet” på jobbet. Vilket innebär att jag är hemma där runt halv sex på kvällen om allt går bra. Det evighetslånga mörkret har verkligen plågat mig denna vinter. Mera än någonsin tidigare har jag lidit av att inte få några av dygnets ljusa timmar här hemma. Men idag var det ljust ännu när jag kom hem. Vilken lyckokänsla.

Sista timmen ute på dagisgården sken solen så man nästan kunde kännas dess varma strålar på huden. Och jag blev på så gott humör så jag köpte mina fredagstulpaner redan idag.

DSC_0063 (3) DSC_0075 (3) DSC_0077 (3)

Ser ni hur ljust och vackert det är? Ojoj, jag drömmer vidare om uteplatser, nya projekt och våren. Vilken fantastisk tid vi går till mötes nu när allt snart vaknar till liv igen. Bara vi orkar lite, lite till så är vi snart i mål.

P.s Kika in senare ikväll för en vinnare av Beach House setet.