Alltså ananas? Jag har inte fattat. Inte ens nära. Ananasen har varit en del av inredningen några säsonger nu, och jag kan inte förstå. Säkert är den snart ”ute” också, utan att jag har förstått. De flesta trender förstår och anammar jag ganska sent, men ananas-trenden verkar nog helt gå mig förbi.

Jag är väldigt allergisk. På min lista över allergier hittar man födoämnen som äpple, päron, plommon, jordgubbar, morot, tomat, nötter, mandlar och mycket mera. Men inte ananas. Finns det något jag alltid önskat jag vore allergisk mot så är det ananas. För då hade jag sluppit att äta ananas. Jag hatar ananas. Doften av ananas, smaken av ananas. Ananas på pizza, eeh, varför förstöra en pizza? Och nu ska man ha en förgylld ananas i sitt hem? Nja.

Men till alla er som gillar ananas. This one is for you guys.

ananas

Vill man ha en ananas hemma kan man köpa en av produkterna på bilden. Dem hittar man på Ellos, Lagerhaus, Åhlens, Hemtex och French Blossom

Har DU en ananas?