På lördag ska vi fira Mollys två års kalas med släkten, och lite senare ska vi ha ett kalas för Mollys små kompisar.
Är det kalas så vill man skapa lite festkänsla, och jag har länge velat testa göra girlanger av utklippta cirklar. De enkla instruktionerna lyder enligt följande: Klipp ut så många cirklar din hand bara orkar. Rita runt exempelvis ett glas för att få alla cirklar lika stora. Vill man vara riktigt proffsig finns det stansar att köpa, som helt enkelt stansar ut cirklar från pappret. Det hade säkert varit väldigt smidigt, men jag körde den lite långsammare metoden med saxen. Sen är det bara att lägga 3-4 papperscirklar på varandra, och sy rakt över. Och sen nästa hög med cirklar direkt efter. När man gjort så lång girlang man vill ha, så vikar man ut cirklarna så de bildar bollar.

DSC_0507 (3) DSC_0516 (3) DSC_0532 (2) DSC_0544 (2)

Enkelt, fint, men lite tidskrävande.