Fredagskvällen är ju nästan lite magisk. Efter en lång arbetsvecka får man äntligen bara slappa i soffan och vara vaken så länge man vill. Jag hade tänkt hinna med en hel del efter att jag nattat Molly. Sticka, blogga och städa upp en aning. Så lite snopen blev jag, när jag själv vaknade FEM timmar senare. Tjugo över ett slog jag upp ögonen och tittade på klockan. Snopet. Dit for den sköna kvällen i soffan. Bara att gå ner och släcka alla lampor, och krypa upp i sängen igen. Nästa gång jag vaknade i ett ryck var klockan fem, och då var ännu makens sida av sängen tom. Han har varit i väg på jobbresa, och kom inte hem förrän sextiden. Så nu sover han i sin tur gott, medan jag och Molly redan varit vakna någon timme.

Helt bortkastad blev fredagen ändå inte. Titti kom på besök, och vi hann dricka kaffe och snicksnacka några timmar efter jobbet. Idag ordnas bloggträffar lite runt om i Finland, men där kommer ni inte att hitta mig. Idag är nämligen den stora dagen då Molly ska ha sitt kompiskalas. 7 små kompisar borde vara på intågande. Det ser vi fram emot!

DSC_0472 (2)