Nu blev det inte shoppat så värst mycket i Tallinn. Vi gick mest omkring på julmarknaden, och där njöt vi mest av stämningen, plånboken öppnade vi främst då vi skulle köpa glögg. Men, alltid hittar man ju något.  En del åkte rakt ner i tomtens julklappssäck, och här ser ni lite annat.

En tröja till mig, med en söt detalj i ryggen.

DSC_0670 DSC_0678 DSC_0682

Ett par skor. Hittade kanske 10 par skor jag gärna hade köpt hem. Men, jag hade kanske 10 minuter på mig att bestämma mig, fick totalt hjärnsläpp och köpte bara ett par. DSC_0698 DSC_0726

Babushkan kändes som ett måste. Likaså julgranen som kunde öppnas på samma sätt.DSC_0735 DSC_0742

Ljusstaken och de två julgransprydnaderna hittade jag i en liten hydda på jultorget som var fylld med julkulor från golv till tak. Snacka om himmelriket för julälskare. Jag som har som tradition att köpa en lite finare julkula varje år, för att så småningom ha en riktigt fin samling, blev ju så klart överlycklig. Nu kan jag varje år plocka fram dessa och komma ihåg vår resa till julmarknaden i Tallinn.

DSC_0751 DSC_0756 DSC_0771

Sist och slutligen en stickad tröja till Molly. Molly gillar mumin.DSC_0772

Sådant. Nu blir det att börja samla pengar i spargrisen till ett nytt besök.