Idag skulle jag egentligen ha åkt vidare mot en julfest direkt efter jobbet. Istället fick jag styra kosan hemåt mot en febrig och flunsig dotter. Julfesten jag missar ikväll är en bloggjulfest på Aveo. Jag är säker på att de kommer att ha en riktigt rolig kväll. Tyvärr kan man ju inte göra allt här i världen, och ikväll fanns inget annat alternativ än att spendera kvällen i soffan med en febervarm panna mot mitt bröst.

Nu när jag inte hade möjlighet att ansluta mig till alla andra julfestare på Aveo ikväll, kan jag i varje fall visa vad jag beställt från därifrån för en tid sedan.

 DSC_0498DSC_0470 (4)DSC_0467 (4)  DSC_0505 DSC_0531 DSC_0537 DSC_0538 DSC_0556

Skärbräda från House doctor.

Tapeterna Shibori från SCION. De blev en favorit redan första gången jag såg dem. Nu är det inte jag själv som ska ha dem tyvärr, utan min mamma och pappa. Sedan när de tapetserar sitt sovrum lovar jag att visa förändringen här på bloggen!

Happy Lights, flera slingor, i olika färger. Har kommit fram till att man inte kan ha för många.

Dessutom några små papperbollar från House doctor att dekorera med nu i juletider. De kom sig inte med på något foto nu i detta skede.

Så, istället för att fysiskt besöka Aveo ikväll, har jag surfat runt på deras webshop. Blev förstås blixtförälskad i den här klockan. Får se om jag kan motstå den.