Nu har jag nog många bollar i luften. Eller ska vi säga garnnystan kanske, höhö. Jag hinner bara starta upp ett nytt projekt, så vill jag starta med nästa. Jag brukar vara ganska sträng med mig själv, och försöka göra klart saker innan jag startar något nytt. Men nu har det nog skenat iväg. Pippitröjan är fortfarande omonterad, den virkade tröjan är på gång, detta virkade linne står på väntelistan, och i morse kunde jag inte hålla mig från att testa att göra en ruta till retro circle filten. Den rutan visade sig vara så rolig och snabb att göra, så den ena rutan var plötsligt fem rutor. Det kommer nog med all säkerhet att bli en filt av de rutorna. Måste bara räkna ut hur mycket garn till jag måste köpa medan det ännu är till nedsatt pris.

DSC_1133

Egentligen har jag ju mitt evighetsprojekt jag borde göra klart, innan jag börjar på en ny filt. Men en ny är ju så mycket roligare. Så har jag börjat planera julklapparna också..