Mattor är nog ett ständigt dilemma hos oss. Nu just har jag inga mattor alls i köket. Dels blir de så smutsiga, SÅ SNABBT. Och dels bleks de av solen på sommaren. I vardagsrummet har vi en vit bomullsmatta. Inte så värst barnvänlig. Eller ska vi säga, inte så värst spyvänlig. Det var hos Linn jag läste ordet spyvänlig en gång, då också syftandes på en matta. Och det är precis vad vi behöver i vardagsrummet. En spyvänlig matta. Jag orkar inte med att varje liten smula ska synas, att varje litet sandkorn lämnar en hel gyttjepöl. Så då skulle jag snabbt och enkelt beställa en matta jag kikat på. Men så var det svårare än jag trodde. Det fanns åtminstone fem! mattor jag gärna klickat hem. Vilken ska jag satsa på?

mattorHelt olika stilar dessutom. Håhå, så himla typiska mig. Efter gårdagens loppisbesök har jag dessutom en ny möbel i vardagsrummet att ta hänsyn till. Få se vad det blir av det hela. Om jag igen en gång håller på med en make over i vardagsrummet. Inte första gången om vi säger så.

Mattorna hittar ni här.