Idag har vi loppisracat för hela slanten. Det har ordnats loppisrace på Källbacken i min gamla hemstad Nykarleby. Vackert väder, härliga vänner och fina fynd bjöd dagen på. Molly däremot var inte speciellt samarbetsvillig idag, och gallskrek redan när vi steg ut ur bilen, hehe. Det har varit fullt program hela helgen, och nu tyckte hon tydligen att måttet var rågat. En riktigt lyckad dag blev det hur som helst, även om vi inte hann till alla gårdar jag gärna hade besökt.

DSC_1018

DSC_1023

DSC_1025

DSC_1029

DSC_1030

DSC_1039

DSC_1046

DSC_1048

DSC_1054

I en av gårdarna bor en av mina bekanta, som förutom loppisgrejer, hade fram produkter från sitt företag KOYA design. Där stod vi hur länge som helst och beundrade allt vackert. Speciellt deras snygga posters föll jag för.

DSC_1033

DSC_1034

DSC_1037

DSC_1042

KLICKA HÄR och kika in på KOYA designs produkter om ni vill.

Vad vi handlade då? Nå, några fina fynd blev det. Från KOYA design blev det tre posters och ett armband. Sen hittade jag en gammal skolplansch med alfabetet. Det roliga med det alfabetet är att jag tror att det är just den skrivstil vi fick lära oss då jag själv gick i skolan. Sen det allra bästa fyndet, om man frågar Molly, var en liten gul trästol. Hon blev så kär i den så hon ville inte sitta i sin vagn mera efter att vi köpt den, utan skulle med all makt sitta på sin gula lilla stol vid vägkanten. Plus lite annat smått och gott.

DSC_1075

DSC_1065

DSC_1071

Vi avlutade loppisrundan med att besöka Riikka på hennes fina gård.  Dessutom blev vi inbjudna i deras vackra, vackra hem. Riikka skriver bloggen KOTILA, och om ni inte har besökt tidigare ska ni göra det nu! Det besöket blev ett perfekt avslut på en rolig dag. Lagom när vi sökte oss till bilen så spillde regnet ner och vi kände att det var dags att dra sig hemåt.