Något ”jobb” har jag ju inte, men jösses så man kan slita slut på själen ändå. Min man, min kära man, har jobbat på annat håll idag, han har jobbat på sitt ”riktiga” jobb. Han åkte tidigt på morgon, och kom hem nu ca 12 timmar senare.

Jag har hållit ställningarna på hemmaplan med två tonårsdöttrar och en bebis. Vi har planerat resa, packat väskor, handlat mat för 200 euro, packat mera väskor, kokat mat, färgat hår, druckit välling, sovit tupplurar, tvättat kläder, vikt kläder, tvättat mera kläder och druckit hostmedicin. En bra dag på många sätt, med världens finaste barn. Trots det är min hjärna i tröttaste laget. Även när jag suttit ner på rumpan i någon kort stund, har hjärnan gott på högvarv. Vi ska ju åka iväg på en liten semester snart, och det är mycket att stå i. Men, bara vi kommer oss iväg kommer det att bli fantastiskt, det blir det alltid då vi åker iväg.

Nu har lugnet lagt sig. Jag ska dricka lite cider och tända lite ljus. Imorgon är en ny dag. En ny dag som bjuder på en överraskning för er kära läsare, så kika in då!

DSC_0314