Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig. Idag hade jag planerat en dag ute på stan. Dessutom hade jag inprickat ett möte jag såg väldigt mycket framemot, och till och med hittat barnvakt åt Molly. Mycket talade för att det skulle bli en väldigt rolig och spännande dag.

Men, så vaknade Molly upp med feber, och jag fick ringa några samtal och ställa in allt. Eller, inte ställa in, jag fick skjuta upp det hela. Så egentligen är det inget jag missar, bara dagen som inte blev som jag tänkt mig.

För en timme sen åkte dessutom maken iväg på jobb, och jobbar fram till natten. Så nu sitter jag instängd här i min ensamhet med den lilla sjuklingen. It´s gonna be a long day. Som tur hann jag till butiken innan maken åkte iväg. Köpte mig en tidning och lite choko. Allt blir ju lite bättre med en tidning och choko!