Pippiränderna alltså. Sedan jag startade min blogg i maj 2010, och länge innan dess har jag stickat pippimönstret. Och jag fortsätter förundras över att det inte verkar förlora sin kraft alls. Folk är fortfarande lika intresserade av pippimönstret. Och även om jag själv i omgångar blir trött på att sticka just det, så kan jag ju inte säga annat än att det är charmigt.
Jag har två vita pippitröjor själv. Den ena har blivit alldeles för stor, eller det är väl jag som blivit för liten. Men den andra fungerar fortfarande. Nu skulle jag vara lite sugen på en till. En med svart botten och gråa och vita ränder. Vi ska se, kanske efter julen.

Nu har jag stickat ett par små babysockor, som en liten herreman ska använda i vinter.

Ni vet väl annars att ni kan klicka på bilderna här i högra spalten på min blogg, och komma direkt till olika mönster jag lagt upp. Hittar du inte det du söker där, så kan man kika under etiketten ”mönster”, där finns ännu mera.