Kontakta mig

Vill ni nå mig, så kan ni maila på följande adress:

lindaslantliga@hotmail.com

27 Comments

 • ANNELIE THELL

  HEJ ! Igår var jag och min yngsta dotter på bio i Grästorp på Mamma Mia 2. Lika underbar som den första ! Har du möjlighet att se den i sommar så gör det ! Ha en härlig semester från bloggandet. Min semester är tyvärr slut,men det har varit bra väder,mycket bad och många dagsutflykter och nu väntar jobbet på mig med nya krafter. Jag jobbar som undersköterska med äldrevård och åker hem till folk och hjälper dem med att klara sina behov. Har stickat en hel del och gjort klart en del halvfärdiga arbeten och fyndat dropsgarner för 10kr-nystan billigt ! Ha det så bra ! Mvh ANNELIE

 • tmfa

  Hej!
  Har du stickat Marygenser i storlek 11 – 12 år? Var hittade du i så fall mönster till den storleken? Snölövgensern är ju bara t.o.m. storlek 8 – 10 år och vuxenmönstret är från storlek xs. Här du hittat mönster till storlekar där emellan?

 • Britt-Marie

  Lyssnade på radioprogrammet. Jag blev intresserad av att söka upp din blogg. Trevligt att läsa och titta. Följer gärna med en tid.

 • Lena

  Hej!

  Nu har jag extra nystan av Drops big merino. Vet du var man kan hitta mönster på tröjor till barn i det garnet? Jag hittar bara mönster till tröjor för vuxna.

  Tack för en inspirerande blogg!
  //Lena

 • Kira

  Hej! Du har en mycket intressant blogg och ett underbart hem.
  Vi är i beställningsskedet av en liknande spis som ni har i vardagsrummet, jag undrar vad ni har för färg på spisen? Vi söker efter en vit spis men då vi tittat på tiilirakennes hemsida (dom säljer liknande spis) så har dom 3 vita alternativ och den som är vitast är blank vilket vi inte vill ha. Vi söker en matt vit spis, er spis ser ut att vara det vi söker åtminstone på bild ser den matt ut. Tacksam för svar! 🙂

  • Linda

   Hej! Tack!
   Vår spis är gräddvit och matt. Vad färgen exakt hette minns jag inte mera. Men den är alltså inte helt kritvit. Hoppas ni hittar det ni söker!

 • Carina Persson

  Hej!
  Vet du var jag kan hitta retrocirkelmönstret på svenska?Har hittat det på engelska men har svårt men mönsteröversättning. Carina

  • Linda

   Hej! Nej, jag har också bara sett det på engelska. Men tittar man på bilderna ihop med det engelska mönstret fick jag ändå till det.:)

   • Lena Björnell

    Hej Linda. Jag skulle också vilja virka den prickiga retrofilten och sökte på den sida du angav. Får dock ingen träff på den alls. Du har inte kvar mönstret? El något tips på hur jag kan göra? Skulle bli sååååå glad då. ??

 • tmfa

  Hej!
  Jag skulle vilja sticka en (eller flera) marygenser. Jag var inne på ravelrys sida för att beställa stickbeskrivningen, men jag får bara fram sidan på engelska. Är det så att det inte går att få den på svenska? Är stickbeskrivningen på norska? Om jag förstår rätt så är beskrivningen för storlekar från XS? Har du lyckats hitta stickbeskrivning på barnstorlek?

  • Linda

   Hej! Mönstret finns på engelska och norska. Jag har stickat på norska. 🙂 Mönstret är väldigt enkelt, och absolut inga svårigheter. SÅ jag tror nog du klarar av att följa det även om det inte finns på svenska. XS finns jo. Och vill man ha barnstorlekar så ska du leta på ”Snøløv gener”, typ. På raverly. 🙂 Då hittar du barnstorlekar också.

   • tmfa

    Tack för den informationen! Jag skall försöka beställa stickbeskrivningen, få se om det lyckas. Det skulle vara enklare om det skulle gå att få ravelrys sida på svenska, men det finns väl ingen ”knapp” där man kan ändra språk till svenska?

 • Tina

  hej
  såg precis de underbara omlottkoftorna till tvillingtjejorna! Sockersöta!
  Ta gärna emot mönster på de,dottern fick precis två tjejer…..

  tack på förhand
  ps.även tacksam för info ang garnet,tack

  tina

 • Mariana Theander

  Hej Linda!
  Håller ju på med din fina klänning en liten undran bara hur lång ska jag sticka ärmen tills jag ska ska minska!!?
  Tack på förhand
  Med vänlig hälsning,
  Mariana

 • Eeva

  Hejsan Linda. Vilket fint badrum du/ni har vid erat sovrum. Har en liten fundering angående ytbehandlingen av brädorna. Är dom betsade ? Målade ?
  Tacksam för svar
  Mvh Eeva

 • Nina Vesterinen

  Idag fick jag mitt paket från aveo,jag är väldigt dålig på och beställa via nätet ,men du har så många gånger visat produkter du beställt därifrån så jag blev nyfiken och beställde en likan svart vit sstor tygbag tänker förvara mina inredningstidningar där och så beställde jag occkså en tillsmutstvätt.När skulle lagerhus börja med nätförsäljning i Finland?
  Vänligen:Nina Vesterinen

 • Nathalie

  Hej! Vet inte om detta är långsökt men försöker iallafall. Jag såg i ett rätt gammalt blogginlägg från dig att du köpt en filt från hm som var rosa med orange prickar till din dotter. Min dotter har en likadan som hon använder som snutte och hon älskar den! Den blir mer o mer sliten varje dag och jag har sökt efter en likadan sålänge jag kan minnas… Jag undrar om du har din kvar och kan tänkas sälja till mig? Jag är rätt desperat hihi

 • Christina Mäder

  Hej Linda,

  tusend tack för din blog. Nästan värje dag tittar jag in och beundrar dig. Länge önskade jag att du skulle sätta ut mönstret för dina Lovikkavantar. Tack ska du ha!
  Nu började jag imorse med att sticka, men jag fattar absolut inte hur jag gör med att ”vända ut och in” med alla nådlar. Kan du vara snäll och beskriva det lite närmare för mig?

  Mina flickor är glada, för jag stickade pippi sockor och pippi vantar för var och en efter din beskrivning. Bara en tröja saknas:-)))

  Soliga hälsningar från Tyskland,
  Christina

 • Annki

  Hej!
  Du har många fina mönster på olika plagg som jag har fått fina ide´r av, men jag har undrar om du har något bra mönster på converse strumpor.
  Mvh Annki

 • Heidi

  Hej Linda!
  Måste bara säga TUSEN TACK för all inspiration du bjuder på! Jag är ganska ovan med att sticka… Jag har stickat sockor i evigheter och det löper ganska okej men vill ta itu med andra projekt. Igår fick jag veta att en god kompis till mig är gravid och att det kommer att bli en Januari Baby så jag tänkte försöka mig på baby sockor! Så jag skrev in på Google; Baby sockor mönster och kom fram till din sida! Ljuvligt! Pippi mönster! Kofta för newborn! I will stay occupied for a while 🙂 Jag bor själv i England och har ganska mycket finskt garn som Nalle och 7veljestä och har lite svårt att komma ut ur min comfort zone och ta itu med engelskt garn. Dessutom tycker jag det är ganska häftigt att sticka sockor med finskt garn och ge dom vidare till mina engelska kompisar 😀 Dom tycker det är häftigt ivarjefall 😀 Men ja, tusen tack för all inspiration! Min lördag kväll ensam hemma idag kommer inte att vara tråkig och lång!
  Sätt gärna ut mera mönster 🙂 Jag ska börja med pippi baby sockor och hoppas jag kommer så långt att jag tar itu med en vuxen pippi tröja 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *