Ny månad, nytt mönster. Så är tanken här på Lindas Lantliga, att ni varje månad ska få något nytt ni kan ladda ner, printa ut och testa på. Nu har Robert (den allsmäktige webbsideskaparen) lyckats lära mig, ja det är ingen enkel match, att lägga in en pdf-fil hit på min blogg. Så kollar ni i högra sidan här, hittar ni en bild under ”MÅNADENS MÖNSTER”. Den bilden kan ni klicka på, och komma till en pdf-fil som bara är att skriva ut direkt. BRA VA?

Så nu behöver vi inte se några små frusna rumpor trots att vädret blir kallare, nu klär vi in dem i stickade ull-byxor! Byxorna finns i storlek 50-62, 68-74 och 80-86. Jag håller som bäst på att sticka den största storleken åt Max. Av restgarn i Drops Merino extra fine.

Jag har haft dessa byxor åt Max sen han föddes, då fungerade den minsta storleken ända från BB-hemfärdemn tills han var flera månader gammal. Sen resten av vintern och våren använde vi de gula som är mittenstorleken. Och nu behövs igen en uppdatering. Han växer i raketfart den här killen, och rockar redan storlek 80-86 på kläderna.

Hur byxorna ser ut i användning ser ni om ni klickar här.  Mönstret i de större storlekarna är ännu inte stickat av någon annan än jag själv, och den minsta storleken är ändrad en aning, jämfört med mönstret jag tidigare publicerade här på bloggen. Så det kan finnas fel som jag själv är för blind för att se. Därför, om ni stöter på problem, fråga direkt. Grodor kan ha smugit sig med. Annars happy knitting. Endast denna månad finns mönstret tillgängligt helt gratis.