Ögoninflammationseländet.

Det började sakta men säkert på tisdagkväll. Lite småkli i ögat. Inte så ovant för mig som är van vid att ögonen sväller igen helt vid pollensäsong. Så känslan var jag van vid. Inte speciellt kul ändå. Sen var jag till HVC med ett annat ärende på onsdag, och där uppmärksammades mitt röda, svullna öga av en sköterska. Följande dag var jag igen till HVC i ett ärende. Yes. Vi springer där hela tiden. Då var ögat i ännu värre skick och en läkare tittade på det. Jag fick salva och nu kämpar jag på med den. OCH JAG ÄR SÅ SUR OCH GNÄLLIG. Ögoninflammationseländet var då verkligen ett elände. Dessutom känns det osäkert om det alls blir nå bättre. Tänk om jag lämnar så här. Buuuuuhuuuuuuu.

 

Annat kul.

  • Ni minns att jag skrev att Max nog börjar gå snart. Och det var precis det han gjorde. Ni som följer mig på Instagram hittar den sötaste videon där av de första stapplande stegen. (Under höjdpunkten KIDS)
  • Jag hade besök av vännen Malin igår och får besök av vännen Sabina idag. Vänner alltså. Så bäst.
  • Molly stortrivs på dagis! BÄSTA KÄNSLAN!
  • Jag var med i en sån rolig liten lek på Instagram där man skulle posta favoritbilder från varandras flöden. Och det som först verkade som lite tidsdrygt och jobbigt gav sen verkligen massor av inspiration och pepp.
  • Jag har anmält mig till en kurs som heter ”Mitt första halvmaraton”. Ser ut som att drömmen om ett halvmaraton kan bli sann. Nu är det bara att köra all in och tro på att man klarar det.
  • Jag har en vit månad. Hur  k u l  det nu är tåls väl att diskuteras, men efter en sommar med allt för mycket gott både på tallrik och i glaset är det nu en månad utan socker och alkohol för alla vuxna här i huset. Vi ska bara träna och gnaga på morötter.

 

Så. Glad fredag på det då. Imorgon är en ny dag. Med förhoppningsvis lite mindre av eländet och inga nya eländen.