I samarbete med Aveo och Mrs Mighetto

De har gjort det igen. Mrs Mighetto har gett ut en alldeles underbar kollektion. Den nya kollektionen heter ”Land of birds”, och släpps IDAG! Så den är rykande het och alldeles ny.  Jag gillar alltid deras produkter, och har redan flera olika här hemma, men den här gången är jag riktigt förtjust i motiven. Det finns posters i flera olika storlekar, men också födelsedagskort, anteckningsblock och temporary tattoos. 

Sen älskar jag det faktum att varje varelse har ett namn och en historia. Så det är inte bara en vacker poster man hänger på sin vägg, det är en personlighet med en berättelse att berätta.

Mitt hjärta klappar lite extra för Dear Whalie. Han kommer nog att få pryda någon vägg här hemma. Det här är hans historia:

Whalie har alltid känt sig stor och klumpig, en känsla av att han aldrig passar in och alltid tar upp för mycket plats. Men istället för att lägga all sin energi på det, har han fått lära sig att alla levande varelser har en speciell plats att fylla, man behöver bara vänta på att rätta tillfället ska dyka upp, då vet man. Då känner man det i valsjälen.

Vill ni läsa mera om de olika personligheterna i nya kollektionen, gör ni det HÄR på Mrs Mighettos hemsida. Och handlar era produkter gör ni som vanligt i Aveos Webbshop.