I samarbete med Vöråhandarbetsaffär

Jag har nog inte berättat här på bloggen att jag ska bli faster. Riktigt i dagarna nu dessutom, och det känns som att man inte kan tänka på någonting annat alls. Som att tiden står stilla tills den lilla har tittat ut.

Jag vet ju ditåt vad de har framför sig, min bror och hans fru, med förlossning och den allra första, mäktiga tiden. Och även om man är på sidan om den här gången, och det inte är jag själv som ska föda, så känns det nästan lika spännande. Som tur är hon en stark kämpe min svägerska. Och det enda jag kan göra, förutom att ge goda? råd är ju att sticka. Sticka och sticka till det lilla grynet som redan har en stor del av mitt hjärta.

Något riktigt fint ville jag göra. Och eftersom att jag sedan tidigare gillar bladrillemönstret, så kunde jag inte motstå att göra en pytteliten bladrilledress.

Jag stickade den i en riktigt härlig grönblå färg av garnet Merino Extra Fine. Garnet finns på Vörå Handarbetsaffär, och är faktiskt hela september nedsatt med -30%. Passa på att fylla på garnförrådet nu innan julen. (Även tre andra merinogarn är nedsatta nu)

Och känner ni någon som går i väntans tider kan jag rekommendera att sticka den här. Enkel och snabbstickad på stickor 4. Och framför allt, så rolig att göra!