Det här inlägget har jag menat skriva länge. Men det har bara lämnat, som allt annat, när det är full rulle hemma. Men nu, nu ska jag ta mig tid att rekommendera två personer, från hjärtat, som jag tycker ni ska jobba med om ni får chansen.

Det börjar väl vara ganska exakt en månad sen nu, sen min nya blogg öppnade. Innan dess hade jag semester, och bloggen vara stängd, men i det dolda fanns det en person som jobbade för att min blogg skulle bli så bra som möjligt då den väl öppnades upp igen. Och den personen heter Robert Bamm, killen bakom företaget BAMM. Han gör hemsidor, webshopar, bloggar och mycket annat. Och är verkligen ett proffs ut i fingerspetsarna.

Det var en hel del jag ville ha hjälp med då jag kontaktade honom. Allt från tekniska saker som jag själv aldrig lärt mig, till att styra upp bloggen för att få den så snabb, enkel och lättförståelig som möjligt. Sen skulle den förstås se bra ut, stilren och snygg design. Och han fixade rubbet. Vi hade tät kontakt några dagar, och jag kunde hela tiden följa med hans jobb och se om jag gillade det han gjorde, eller om det var något jag ville ha annorlunda. Men jag måste säga att han kunde läsa av mig väldigt väl, och fixade allt enligt mina önskemål.

Och kanske viktigast av allt. Nu EFTERÅT har vi också haft kontakt. Han har gjort instruktionsvideor med all fakta som jag kan tänkas behöva då jag i framtiden själv ska lägga till mönster eller ända saker. Och det värdefulla i att veta att man har någon att kontakta om tekniken strular. Någon som svarar och hjälper till. Guld!

För att bloggen skulle bli bra räckte det dock inte bara med Robert. Nej, det finns en annan viktig bit av en blogg, och det är bilderna. Bilderna i gamla hedern var inte lastgamla, men jag ville ändå ha något nytt och fräscht. Och som alltid då det kommer till bilder anlitar jag min fina vän Karolina. Kvinnan bakom Bildbolaget DU&VI. Jag har sagt det förr, men jag säger det gärna igen. Vill man ha proffsiga bilder, där man aldrig någonsin behöver tvivla på resultatet, så är hon kvinnan för jobbet. Av flera bra bilder, kunde jag äntligen välja ut en. Sen gjorde hon också om den bilden till det lite avlånga format jag ville ha min heder, samt texten på den. SÅ enkelt att anlita någon som kan.

 

Jag blev väldigt nöjd med resultatet, och vet att jag aldrig hade fått ihop det utan dessa två som kan sin sak. Och det är väl en himla tur att man inte behöver kunna allt själv, utan kan överlåta sådant man inte kan åt dem som kan.