Hej vänner! Nu är jag tillbaka. Bloggen är up and running. Flera av er har hört av er de senaste dagarna, och det gör mig så glad. Ni har undrat om man behöver lösenord till min blogg, och sagt att ni vill fortsätta läsa. Vilket gör mig ännu gladare över att vara tillbaka.

Man behöver alltså inget lösenord. Bloggen har bara varit låst medan Robert BAMM har fixat och trixat. Nu är allt nytt och fräscht, och ni är välkomna att kika runt. Än ska det fyllas på med flera av mina mönster under mönster-fliken. Och nytt för hösten är att jag ska lyfta fram ett nytt mönster eller pyssel varje månad. Resten av augusti har ni faktiskt möjlighet att ladda ner mitt första mönster, FJÄRILVINGA, helt gratis. Bara att klicka på bilden i högerbalken så kommer ni till pdf-filen.

Annat nytt i höst är vårt nya liv. Nya rutiner med daghem för Molly på dagarna. Medan jag och Max ska försöka få ordning på rutinerna här hemma. Men mera om allt snart. Nu ska jag bara njuta av att vara tillbaka, och få börja publicera alla blogginlägg jag har på lager. Hoppas ni hittar tillbaka hit och vill hänga här med mig! Och lämna en kommentar om ni vill, that would make my day! Puss!