I samarbete med Aveo

Jag vet inte med er, men för mig kommer hösten alltid med en sällan skådad inredningslust. Hela sommaren har man bara sprungit in och ut här hemma, slängt in nån blöt handduk, hämtat lite mat, och så vidare. Och hemmet liknar mera en sandstrand än något mysigt och ombonat. Men så kommer hösten, och man vill mysa inne igen. Helst ska det vara fint och rofyllt och sandstranden man dragit in under sommaren ska sopas bort.

Pratade med Anna på Aveo igår, bad om lite råd då jag letar både tapeter och en perfekt nyans av kalklitir. Vi diskuterade vidare kring nya kökslampor och snygga mattor. Och någonstans i samtalet kom vi fram till att säkert också NI känner ett inredningssug nu just. Och vad passar väl bättre än en riktigt ordentlig rabattkod då.

En långhelg, från och med nu till måndag, får ni hela -20% rabatt på ALLA normalprissatta produkter i webshopen. (Förutom akustik och kakel.) Alla inredningsprylar, lampor, mattor, kalklitir, tapeter och mycket mer. Plus att Anna lovade skicka med en hemlig överraskning till ett värde av 11,90. Koden ni vill använda är LindasLantliga

Den ger alltså -20%+extra gåva till ett värde av 11,90 Tjoho! Passa på nu!

Vill ni veta vad mitt hjärta slår lite extra just nu? Jo, den här mattan och den här lampan från House Doctor. Båda finns i Aveos webbshop, och skulle bli perfekt till vardagsrummet som ska piffas upp en aning.

Inte bara vardagsrummet är i behov av en ny lampa, utan även köket. Lamporna vi har nu har hängt där länge, men aldrig riktigt fyllt sin funktion. De är så ljusa så de bländar när man sitter vid köksbordet. Anna presenterade serien Collect Lightning från Ferm Living till mig, där man kan kombinera ihop sina egna lampor. Välja sockel, färg och lampkupa. Väldigt charmiga! Finns också i webshopen, här.


Dem lägger vi på önskelistan, och surfar vidare till tapeterna i webshopen. Där har jag också några favoriter. Men mera om det en annan gång. Trevlig fredag!