I går kväll var vi till Komossa skola och riggade upp ett loppisbord. Sammanlagt är vi trettio försäljare som kommer sälja våra saker där imorgon. Loppisen är en del av evenemanget 240 km Loppis-Österbottens längsta loppisevenemang. Trots att det bara var några få försäljare då ännu som hade fört dit sina saker, kunde jag redan spana in skatter som arabiakannor, guldljusstakar och en rottingsoffa jag gärna hade tagit hem direkt. Själv säljer jag några stolar, ett retro sminkbord, porslin, ljuslyktor, plåtburkar, brickor, kläder, barnskor, korgar. Ja, allt möjligt. Och riktigt förmånligt.

Sen kommer också Aveo shop och Flower Cake att finnas på plats. Aveo kommer ha lagerförsäljning och bland allt annat finns två snygga plantboxar till ett riktigt bra pris. Och för er som inte vet så bakar Flower cake de godaste biskvierna som finns, nu finns hon på plats med ett pop up café. Det var också hon som gjorde Barbie tårtan till Mollys kalas, och Max doptårtor.

Så. När ska man dyka upp då? Imorgon på söndag 17.6, klockan 10-17 är loppisen öppen. Komossa skola är platsen. Och alla vet ju att det bästa far först. Välkomna!