Samarbete med Elsa Möbel

Köket, köket, hemmets hjärta. När jag startade samarbetet med Elsa möbel, i jakten på det perfekta köksbordet, kunde jag aldrig ana att det skulle bli så här bra. Jag var på jakt efter ett större matbord, men ville att det skulle se smidigare, lättare och modernare ut är det vitmålade, tunga bord vi hade. Och, jag fick allt jag önskade och lite till. Egentligen borde ni alla vallfärda hit och se det med egna ögon, och känna på det. Dess riktiga skönhet går inte att få fram på bild.

Bordet är gjort i ask, och vitvaxat i flera omgångar för att få exakt den nyans jag önskade. Ytan på bordet är underbart fin. Det bästa med bordet är ändå att det är unikt och gjort med kärlek och omsorg. Jag tycker att det är så fint att jag vet vem som gjort det från början till slut. Två och en halv meter långt, en meter brett, och perfekt för middagar och häng med familj och vänner. Till en början kändes bordet väldigt stort, men efter att vi skalat bort en del andra saker från köket, och låter bordet ta den plats det förtjänar, är det helt perfekt i storlek. Men det behövs inget annat småplock runt omkring.

Elsa möbel massproducerar inga möbler, och så vitt jag vet är detta hittills det enda bord av sitt slag. Men, vill man så kan man faktiskt köpa ett likadant, enligt min design. Ett Lindas Lantliga-matbord går att beställa om man kontaktar Elsa Möbel. Eller ett matbord helt enligt era egna önskemål förstås, från världens proffsigaste finsnickare. Jag kan verkligen rekommendera!