Hej alla glada! Solen skiner, påsken är över och bloggen har återuppstått. Jag ska inte ens försöka mig på att förklara vad som varit fel, utan nöjer mig med att säga att det varit ”tekniska problem”. Som tur har jag haft duktiga Emma som jobbat med bloggen och rett ut alla problem. Hon kommer också jobba med att ge Lindas Lantliga ett ordentligt ansiktslyft. SÅ KUL!

Mycket har hänt sedan torsdagen, då bloggen plötsligt låg nere. Tyvärr försvann mitt senaste inlägg också. Ett inlägg jag skrev i frustration efter en dag på staden med mina två små kottar. En historia om en bra dag i butikerna, en gallskrikande bebis i bilen på väg hem, och en instagrambild som var en glansbild med noll förankring i verkligheten. Jag skulle kunna försöka mig på att skriva det på nytt, men det skulle inte bli samma sak.

Nu har vi firat påsk, en traditionsenlig sådan, med påskmiddag hos grannarna på torsdagkväll, påsklunch för familjen här på lördag, följt av påskbrasa på kvällen. Hela helgen har vädret varit alldeles strålande, maten god och sällskapet toppen. Vi har haft väldigt fullt upp, men också njutit i fulla drag. På påsklördagen klädde Molly ut sig till påskhäxa och gick för första gången ut och ”häxade” här i grannskapet. Jag gick med henne, och Max följde med i vagnen. Under vår solskenspromenad på tre kilometer fanns hela fyra hem att knacka på hos, haha. En av nackdelarna med att bo på landet kanske, men Molly hon var glad och nöjd och kunder inte förstå att hon faktiskt fick godis när hon knackade på och gav sina påskbrev. Ännu sent på kvällen när vi skulle gå och sova band hon på sitt förkläde igen och att att hon tänkte gå ett varv till.

IMG_0117IMG_0146IMG_0136IMG_0282IMG_0242IMG_0279molly_webb
Vi somnade alla gott den kvällen. Och resten av påskhelgen har vi haft lika fullspäckade dagar. Men mera om det senare. Nu ska vi ta en sak i taget och njuta av att bloggen är tillbaka. Tjoho!IMG_0114