Okategoriserade

Min lilla isbjörn

Har ni sett något sötare? Årets första projekt är av stickorna, och Max är nöjd och glad. Dräkten jag stickat heter Lilla isbjörns romper, och mönsterskaparen bakom mästerverket är Victoria Snellman och Lykkeliten design.

isbjornsromper_6
webb_isbjornsromper_7
webb

Rompern med alla sina vackra detaljer gör succé  hos alla som ser den. Molly är väldigt avundsjuk på sin lillebrors björndräkt och vill absolut ha en egen. Som tur finns det en isbjörns hoodie av samma mönsterskapare, och det kan nog hända jag blir tvungen att fixa en sådan åt Molly. Med öron på så klart.

Jag har stickat den av ett garn från Novita som heter Baby wool. Och mönstret hittar ni om ni klickar här.

webb_lilla

2 Comments

  • Therese

    Vilken söt kille och jättefin romper! Vi som just slutat med bodyn till ”lillen”… Men jag tror mina killar skall få varsin isbjörnshoodie också, bara jag får undan diverse andra projekt först. Trevlig helg! Hoppas ni sluppit sjukstugan.