Okategoriserade

Amazing Miss Della

Samarbete med Aveo

Idag, vändagen till ära, har Mrs Mighetto gett ut en ny poster. För en tid sedan fick jag frågan om jag ville vara ambassadör för dem, och idag känns det lite extra bra att vara det. Den nya postern, Miss Della, baserar sig på en sann historia. Och en del av varje såld poster går oavkortat till Hjärnfonden och deras arbeta med forskning.

miss della

..I taket lyser stjärnorna och glitter regnar ner i Miss Dellas bruna lockar. Hon dansar i takt till låga toner och hennes oövervinneliga styrka fyller rummet. Tiden stannar och Miss Della sprider magi, idag är det glitter och fjärilar. Här och nu är alla tillsammans och kärleken besegrar allt.

Della föddes med en cp-skada. Beskedet kom redan när hon låg i magen. Della förstår och känner så mycket, men har aldrig kunnat prata, inte heller kunnat gå. Della lever på begränsad tid med sin mamma och pappa. Begränsad tid med sina syskon. 

Della är en av tusentals barn som föds med en skada. Hon är symbolen för familjer som lever i ständig oro över sitt sjuka barn, rädslor omöjliga att förstå, men framför allt lever de med obeskrivlig kärlek till sitt eget mirakel.  

Miss Della är baserad på en verklig person, läs mer om familjen här.

mrs-mighetto-miss-della-barn-poster

Miss Della finns att beställa från Aveos webbshop. Klicka hem din idag!

3 Comments

  • Helena

    De är jättefina.❤ Nu har jag inte längre några småa barn, men ändå kommer nog en Della plansch att hamna i mitt hem. Jag brukar läsa Dittes blogg och dessutom var jag i många år en del av en liten ” Dellas ” liv. Det lärde mej att glädjas över de små sakerna i livet och vara tacksam för att varje dag få vakna upp i en familj där vi har varandra❤ Underbart att det även går en del av inkomsten till hjärnfonden??

  • Christina

    Åh, jag är så förälskad i Mrs Mighetto planscherna. 🙂 Köpte dem som gåvor till kompisarnas nyfödda småttingar och skulle kunna ha någon här hemma på väggen också. 🙂