Nu gott folk tänkte jag tvinga mig till tio minuter framför datorn. Sen ska jag slå ner huvudet på kudden och sussa sött bredvid Maxiflaxi. Tvinga fram ett blogginlägg låter väl lite konstigt kan tyckas. Men ibland måste man tvinga lite. För många dagar i rad utan att blogga gör att steget blir större och större att sen presentera något vettigt när man väl skriver. Därför tänkte jag göra det motsatta. Ikväll blir det inget vettigt alls. Bara tio minuter av min tid. Eller, nu är det bara nio kvar.

Vad har vi på gång då? Tja. ÄÄÄÄÄNTLIGEN tror jag vi börjar se slutet på sjukstuge-eländet. Det har nog varit så långvarigt nu så jag tappat räkningen på hur många veckor vi legat däckade här. En i taget, om och om igen. Det har varit allt från magsjuka till streptokocker in the house, och nu senast någon vidrig hosta och snuva med feber. Vi har bara hunnit nudda vid den där dagen då man byter alla sängkläder, duschar och känner sig livslevande, innan vi INGEN däckat. Och nu är vi där på den dagen igen, då man känner att livet återvänder. Och jag hoppas innerligt att vi får stanna där.

Två minuter kvar. Hmm. Vad ska jag berätta mera. Jag har träningsvärk idag. I lördags tränade vi med Your Mama igen, och det var nog en så bra träning. Det känns i kroppen nu att den blir fastare. Att muskulaturen i magen och bäckenbotten aktiveras igen. Jag känner mig starkare, smidigare och av någon anledning längre också. Att bli medveten om hur man står och hur det känns att spänna magmusklerna, har gjort att jag sträcker på mig och får en bättre hållning, och jag har således växt med flera centimeter, haha!

Förutom träning så har vi också funderat lite på ett projekt vi ska ta oss an i vår. Jag och min man har till och med skakat hand på att det verkligen ska bli av nu. Spännande.

Men nu ska jag skynda mig i säng. Max har någon ny rolig grej på gång och sover bara två timmar i sträck. Känns lite klent nu då man blivit van att få sova cirka sex-sju timmar i sträck om natten. Hoppas det ska vara övergående. Med lite tur syns vi här imorgon. Antagligen med bilder från Mollys nya rum, eller med ett nytt mönster på stickade accessoarer. Vi får se. Tack och godnatt.

Processed with VSCO with hb1 preset