Samarbete med Vörå Handarbetsaffär

I min årssammanfattning kom den bara med på ett hörn, mammas bladrillejakke, nu ska ni få se lite mera. Sidorna av framstyckena pryds av samma tjusiga bladmönster som på barnkoftan, och rätstickning däremellan. Mönstret är uppbyggt på samma sätt, så fixar man barnkoftan fixar man också vuxenmodellen. Enligt mönstret ska koftan vara lite längre, och ha två fickor framtill. Men jag gjorde längden i min smak, och lämnade bort fickorna. Tröjan är stickad av Drops air, så den går snabbt att göra.

bladrillejake_webb_2
bladrillejakke_webb_4

Tröjan har redan blivit en favorit som jag slänger över axlarna oavsett om jag sitter hemma och fryser, eller om jag ska iväg någonstans. Snygg i alla lägen! Mönstret hittas på ravelry, och garnet som vanligt på Vörå Handarbetsaffär.