Januari försvann som en vind, och inga tårar faller på min kind över det faktumet. Jag har siktet heeelt inställt på vår nu. Men, för att inte alla månader ska försvinna i samma takt, tänkte jag ge mig själv några februari-utmaningar. Ifjol utmanade jag mig själv att springa 50 km i februari. Men så blev jag gravid och jag sprang bara runt 30 km. I år i februari ska jag satsa på fyr olika saker.

  • Shopstop

Det bär lätt iväg för mig i november, december och januari. Födelsedagspresenter, julklappar och ännu mera födelsedagar gör att pengarna rullar under tre månader. Nu måste det få ett stop. Hela februari ska vara shoppingfritt. Det jag får köpa förutom mat och hygienartiklar är en doppresent och blommor. Samt lösa ut ett postorderpaket som redan är på väg. Resten är förbjudet.

  • Sälja saker på loppis.

Den här punkten hör ju lite ihop med föregående. Inget nytt in. Förhoppningsvis en hel del ut. Pengarna ska sparas till sensommarens drömresa.

  • Motion en halv timme om dagen

Yes. Promenad eller träning enligt programmet från Your Mama som dragit i gång. Minst en halv timme varje dag. Eller sammanlagt 3,5 timmar i veckan.

  • Sticka färdigt min ankers tröja och en isbjörnsromper till Max.

Två stickprojekt blev påbörjade i januari. De ska avslutas i februari. Dessutom ska två ny projekt påbörjas. Det är väl en bra takt på projekten?

Så då är det bara att börja på imorgon. Vet inte om det är synd eller tur att februari bara har 28 dagar, hehe.