Vinn en shoppingupplevelse!

I samarbete med VOGA styling

Trevlig första advent mina vänner! Idag har jag glädjen att få presentera en utlottning här på min blogg, med en vinst som jag själv har fin erfarenhet av. Tillsammans med VOGA-styling, kommer jag att lotta ut två ”shoppa med stylist i grupp-upplevelser” här på min blogg. Just du, tillsammans med en eller två vänner (grupp på max 3 personer), kommer att ha möjlighet att gå på stan tillsammans med en stylist, och få personliga råd kring klädval.

Så här beskrivs shoppa med stylist-paketet på VOGA styling hemsida:

Hitta på något roligt med kompisarna och kom på en lärorik och rolig shoppingrunda med Voga Styling! Tjänsten börjar med att ni berättar vad ni har för behov och önskemål, antingen via ett online formulär eller under ett förberedande möte. Vi kommer sedan överens om datum och tid för shoppingdagen. Inför shoppingdagen har vår stylist varit och valt ut kläder åt er på förhand, så att ni sedan direkt kan gå in i provrummen och börja testa!

Shoppa med stylist i grupp är även den perfekta presenten åt någon man vill dela en rolig upplevelse med. Trevligt umgänge, nya kläder och idéer samt ordentlig vardagslyx är garanterat ett vinnande koncept.

Voga stylingvoga styling 2

För ganska exakt ett år sedan, hade jag själv möjlighet att testa på VOGA styling tjänster. Jag fick testa på ett paket där bland annat ”shoppa med stylist” ingick. Jag fick tillsammans med stylisten Sandra spendera några timmar på stan, och det var något av det roligaste jag gjort på länge. En dag bara för mig, rena lyxen. Sandra hade i förväg plockat ut kläder i ett flertal butiker, som hon tyckte skulle passa mig. När vi kom till en affär fick vi därför gå direkt till omklädningsrummet, och Sandra presenterade kläderna hon plockat ut, och berättade hur hon hade tänkt.

Att ha någon annan som plockar fram kläder visade sig vara en riktig höjdare. Dels fick jag hela outfits presenterade. Vilket varit ett bekymmer i min garderob, bara en massa udda klädesplagg som inte går att kombinera. Och dels fick man så många nya ideér, hur man själv kan tänka utanför boxen. Det blir ju lätt till att man handlar samma typ av kläder år efter år utan att tänka desto mera på att man plötsligt har tio tröjor med samma skärning. Det roliga var att när vi kom till olika butiker, och Sandra visade vilka kläder hon valt, var det kläder jag absolut inte själv hade plockat ut. Jag trodde oftast dessutom inte att det skulle passa mig, men det hela slutade oftast med att jag handlade hela outfiten. Innan shoppingdagen hade vi också gått genom mina önskemål och eventuella problemområden som jag behövde extra hjälp med.

Så för min egen del blev shoppingdagen en riktigt positiv upplevelse, och jag minns att jag tänkte att jag alltid borde få ha Stylist-Sandra med mig i butikerna. Därför är jag också säker på att Ni skulle få en helt fantastisk dag på stan, och det gläder mig att få lotta ut två av dessa paket till några av er. Ni kommer att älska det!

linda-anttus-shoppa-med-stylist-5

För att delta i utlottningen behöver ni göra följande:

 1. Gilla VOGA styling på facebook, eller följ dem på instagram (vogastyling) eller på snapchat (vogastyling). Det räcker att ni följer dem på ett ställe, men får såklart följa dem på alla tre ställena. Massor av inspiration finns att hitta där.
 2. Kommentera detta inlägg med vem du helst skulle dela denna upplevelse med. (Du tillsammans med en eller två vänner, grupp på max 3 personer). Skriv också om du vill shoppa med stylist i Vasa eller Helsingfors.

Som ett litet tips kan det ju löna sig att sprida informationen till dem du vill shoppa med, så kan de också delta i utlottningen och ni får större chans att vinna. Kom också ihåg att delta med någon form av signatur eller mailadress, så att ni sedan går att få tag på om ni vinner.

Tävlingen pågår fram till och med söndagen 17 december 2017. Vinnarna meddelas personligen. 

linda-anttus-shoppa-med-stylist-3

Vill ni ge bort lyxiga upplevelser från VOGA-styling till julklapp, kan jag tipsa om att de nu har finfina erbjudanden på sina olika paket. Klicka här så hittar ni dem. Perfekta julklappen till den som redan har allt.

204 comments

 1. Åh drömmen! Skulle verkligen behövas efter att ha suttit fast i gravid/amningsklädesträsket alltför länge. Skulle ta med min kompis på shopping i Vasa.

 2. Jag skulle ta med mig min kompis. Vi fick båda barn i november och vi tycker båda det skulle vara dax och roligt att börja köpa nya kläder i Vasa 😊😍

 3. Jag skulle shoppa med min bästa vän Caroline! I Vasa!
  Hon fick sitt första barn i Juni och jag nu i November! Vi båda skulle bli glada att få uppdatera våra garderober med proffshjälp efter graviditeten och amning som begränsat klädvalen!

 4. Skulle ta med min kusin på en shopping dag i Vasa. Hon skulle säkert bli jätteglad att få uppdatera garderoben efter två graviditeter. Själv är jag gravid med nummer 2 och skulle gärna hitta nåt fint graviditets/amningsvänligt.

 5. Skulle jag vinna skulle jag ta med min mamma och syster i Vasa:). Skulle så gärna dela detta med dem!

 6. Jag skulle givetvis ta med min underbara vän Maren Ylinen på en riktig shopping runda i Vasa 💖💖❣Det skulle hon vara väl värd 💚💚❣

 7. Jag skulle vilja ta med mina två bästa vänner J och M för en shoppingdag i Vasa! Vi träffas alltför sällan så att få träffas och shoppa tillsammans skulle vara riktigt perfekt 😊

 8. Jag skulle ta med min bästa vän Madde, eftersom vi gör alldeles för få roliga saker tillsammas nu för tiden på grund av så olika livssituationer.

 9. Jag skulle ta med min vän Gabriella och i Vasa skulle. Jag skulle verkligen behöva uppdatera garderoben efter fjärde sonen för inget passar längre.

 10. Jag skulle shoppa med min syster, Letizia och även min bror Alexander. Superfint att kunna umgås alla tre och på samma gång hitta kläder som passar. Vi skulle shoppa i Vasa!

 11. Jag skulle shoppa tillsammans med Hanna. Troligen i Vasa men Helsingfors skulle också vara kul :)

 12. Gillar Voga på fb.
  Skulle egentligen kunna räkna upp hur många som helst att ta med. Men tror faktiskt jag skulle välja min kompis Jenny. Vi är båda nyblivna trebarnsmammor, så att komma iväg själva på något sådant här skulle verkligen uppskattas. Själv känner jag också att jag är i ett otroligt behov av att uppdatera min garderob efter tre täta graviditeter då jag mest bara fortsatt nöta på det gamla och inte riktigt satsat på något nytt och fint som verkligen passar…

 13. Följer Voga styling på Instagram. Shoppingdagen skulle spenderas i Vasa med svägerskan Cecilia, för vi är båda två lika lost in space när det gäller kroppsrätt klädsel. Och allt för sällan hittar jag proffsiga men lediga kläder till mitt jobb.

 14. Kul tävling! Jag skulle ta med 2 av mina närmsta vänner för en shoppingtur i Vasa om jag vinner:)

 15. Caroline och Johanna skulle få hänga med på shopping, skulle vara roligt för tre småbarnsmammor att kunna hitta på något tillsammans!

 16. Detta skulle verkligen vara välbehövligt för min väldigt brokiga garderob! Och att får göra det i Vasa tillsammans med fin fina vännerna Emmi & Mari vore helt perfekt, vilken tjejdag det skulle bli 😀 Hoppas att turen är på vår sida!

 17. Jag skulle ta med min mor och eventuellt syster eller systerdotter till Vasa.
  Vi shoppar kläder mest på loppis, det man tycker är fint, sen om det passar på ens kropp eller inte vet vi inget om. Skulle vara fint om någon skulle hjälpa till och se vilka kläder som passar ens former speciellt när man ska vara finklädd.

 18. Skulle ta med mej en vän till Vasa. En uppdatering av garderoben skulle säkert behövas för oss båda (iaf för mej) efter graviditet, förlossning, ammning och allt som det har gjort med våra kroppar :)

 19. Är med! Skulle ta med mig min syster och min kompis. Skulle passa att uppdatera garderoben efter gått ner över 30 kg :)

 20. Jag skulle ta med min fina vän Camilla på shopping i Vasa och hon skulle få välja en person till att ta med.

 21. Skulle verkligen vara efterlängtat med goda tips och råd. Jag skulle ta med min sambo på en shoppingdag i Vasa. Känns som att vi är i behov av det enda sen vi fick barn. Då blir det verkligen viktigt att kunna klä sig rätt enligt väder, vilket har visat sig att vi är usla på. Sen är jag gravid igen och då kommer hoppeligen en tid av ammande. Förra gången kändes det som jag gick runt i trasor i ett helt år, så denna gång skulle jag gärna göra annorlunda och hitta snygga ammningsvänliga kläder. Hoppas på tur!

 22. Jag vill ta med mig maken på shopping i Vasa. Finns ingen jag hellre går i affärer med än honom!

 23. Jag skulle ta med mina systrar Mia och Pauliina, det är så sällan man umgås tillsammans och detta skulle vara en perfekt dag för oss :)

 24. Ååh, så roligt! Om jag vinner skulle jag utan vidare ta med mig min vän Ann-Len. Som vi pratat om detta hur skönt det skulle vara om någon skulle välja ut kläderna åt en. Vilken lyx det skulle vara att tillsammans få spendera en sån dag i Vasa!

 25. Om jag skulle ha turen att vinna skulle jag vela dela denna upplevelse med min mamma och syster. Shoppingen skulle ske i Vasa.

 26. Vilken kul ide’ . Men du har alltid så goda ide’er 😊 i nuläget har jag beslutsångest vem av mina vänner som sku vara i mest behov av detta. Men vettja he löser sig om fru fortuna sku va på min sida. I Vasa sku e bli iaf 😀

 27. Jag skulle så innerligt gärna vinna denna utlottning tillsammans med mina mammavänner Emma och Emmi! Tänk att få lyxa till det och få lite egentid med sina vänner o på samma gång få tips hur man skall klä sig efter att kroppen ändrat en hel del efter att man blev mamma. Själv har jag svårt att veta hurdan stil som passar mig nu, känner att de kläder jag hade innan inte alls är ”jag” längre. Håller tummarna!

 28. Vi är ett gäng tjejer som fyller 30 nästa år och vi har faktiskt funderat på att ta en tur med Voga tjejerna i Vasa för att fira. Denna vinst skulle passa perfekt och dessutom börjar jag jobba efter mammaledigheten så en uppfräshning är jättevälkommen!

 29. Jag skulle ta med mig min bästa vän och kusin Sofia! Som småbarnsmammor skulle en shoppingdag i Vasa sitta fint!

 30. Jag skulle gärna dela ett sådant tillfälle med min syster och mamma 😊
  Om jag skulle ha turen att vinna så skulle shoppingen ske i Vasa.

 31. Oj, det skulle vara helt underbart! Jag skulle dela dagen i Vasa med min dotter och min sons sambo

 32. Jag har fått uppleva Voga styling en gång och det var nog det bästa man kan få vara med om i shoppingväg, vilken lyx! Jag vill få uppleva den igen tillsammans med min fina familj.

 33. Jag skulle gärna vilja ha en dag med min äldsta sin. Speciellt han behöver och är värd en styling.

 34. Detta skulle vara behövligt och kul, efter graviditeten och mammaledigt känns det som man tappat klädstilen. Jag skulle ta med mig Emily och Anna i Vasa

 35. Jag skulle vilja shoppa tillsammans med två personer som står mig väldigt nära i Helsingfors.

 36. Jag skulla ta med mina två systrar och shoppa i Vasa. :) Skulle passa utmärkt till våren när jag har fött mitt första barn. Kan tänka mig att det behövs lite (eller rätt så mycket) tips och inspiration av en expert för att få till en fungerande och snygg garderob då.

 37. Vill shoppa i Helsingfors med min man, det är vi nog värda då vi just blivit föräldrar och har lite tumistid. :)

 38. Jag skulle ta med min vän Anna och shoppas i Vasa! ❤ Avståndet Terjärv-Vasa kan kännas väldigt långt ibland så tyvärr ses vi inte så ofta som jag skulle önska.

 39. Jag skulle ta med mig min nya vän på en shoppingdag och samtidigt ha en mors vila dag. Det kan vi behöva båda två med tuffa vardagar som ibland kräver mera än vanligt

 40. Kul det skulle va att vinna! Jag skulle ta med mig min syster till vasa. Vi är båda småbarnsföräldrar så detta skulle passa perfekt :)

 41. Jag skulle ta mig mig vän J. Båda har fått två barn inom en kort tid och iaf för min del skulle en uppdaterad sitta perfekt efter nyår.

 42. Om jag vinner vill jag ta med mig mamma och min bästa vän Pia. Vi vill shoppa i Vasa. Efter att ha varit hemma med barnen och återvänt till arbetslivet (samt fått en ny kroppsform) så behöver jag verkligen tips och nya idéer.

 43. Skulle shoppa i Vasa med mamma och syrran! :) skulle vara uppiggande då syrran o jag e trötta småbarnsmammor… :)

 44. Oj, skulle definitivt behöva få min garderob och ideer uppdaterade till detta årtiondet. Kanske mamma skulle få följa med, eller vännen. Helsingfors fungerar bäst.

 45. Hej!
  Låter som en toppenidé för mig o två av mina bästa vänner! De behöver lite uppmuntran i sina liv just nu och jag tror detta vore perfekt 😊. Vasa skulle passa oss.
  Mvh Annika

 46. Skulle gärna shoppa med min syster! Vi bor båda i Vasa men tror att vi vid vinst väljer Helsingfors för att få variation i klädutbudet 😉

 47. Åh vilken undebar tävling! Jag skulle ta med min fina syster på shopping i Vasa. När vi annars är och shoppar tillsammans yrar vi mest runt överallt och inte får hem något som vi behöver 😂 Skulle vara supertrevligt att vinna detta och få lite shoppinghjälp!👍🏻

 48. Skulle nog ta med min man o få lite tips tillsammans. Vore kul att se om vi kan matcha varandra med kläderna också o inte bara i kärleken! Å i Vasa!

 49. Skulle ta med min vän i Vasa :) Skulle vara roligt med tips och ett nytt perspektiv på stil. Svårt dethär med kläder och jag dras ofta till ett och samma, svårt att våga pröva på något nytt 😀

 50. Skulle nog ta med min man o få lite tips tillsammans. Vore kul att se om vi kan matcha varandra med kläderna också o inte bara i kärleken!

 51. Jag har varit med om denna upplevelse i höstas och det var såå lärorikt och roligt. Jag rekommenderar varmt dett som gåva och nu hoppas jag kunna göra om det tillsammans med vännerna Mari och Lena.

 52. Oj guud det där sku verkligen vara behövligt, sedan kidsen ankomst sitter ju ingenting som de ska.. Skulle ta med mej min kompis Ammi på en shoppingrunda i Vasa ^_^

 53. Det skulle vara lycka det, att få shoppa med en stylist! Jag skulle ta med mej min äldsta dotter och en väninna. I Vasa skulle det bli.

 54. Om jag skulle vinna skulle jag ta med mig min sambo Andreas. Vi behöver båda två få en dag utan barn i Vasa och nya kläder i garderoben.

 55. Vi pratade om detta på jobbet häromdagen..att det vore kul att få spendera en dag på stan med en stylist! Skulle gärna ta med mig min kollega Bodil Ström på en dag i Vasa.😊

 56. Jag skulle vilja dela detta med två underbara chicas, Minna och Camilla. Nu mera ses vi allt för sällan på grund av jobb och vardagspussel. Men de få gånger vi går till det så ger det så mycket glädje och energi. Dessutom består våra garderober av säkert 90% svart, 7% grått och de resterande procenten av någon enstaka färg eller mönster. En utmaning för en stylist 😉 Å i Vasa är det nog lättast att få till en träff!

 57. Dethär skulle vara roligt. Jag skulle gärna ta med mig min syster och en av mina bästa vänner Maria. I vasa området.

 58. Skulle gärna vilja ha en tjejträff med shopping i Vasa eller Hesa med mina underbara vänner Johanna och Melina, som jag träffar allt för sällan!

 59. Jag skulle ta med min vän som varit med om något hemskt i höstas som ingen förälder skulle vilja vara med om 💕 sen skulle jag dra med en till vän också som livar upp stämningen 😀

 60. Jag skulle gärna shoppa med vännen Maria och i Vasa då. Tycker vi sku vara värda det då våra män far runt hela landet på tävlingar under sommarmånaderna så sku det här ge oss lite morsvila nu istället!

 61. Jag skulle gärna fara med min vän Heidi. Så att vi slipper fara på sista minuten, lunchshopping inför fester.

  1. i Vasa ska det naturligtvis vis stå. Min telefon är så ivrig att hjälpa till med stavningen, så ibland blir det inte alltid rätt 😊

 62. Skulle nog bli mamsen min, hon och jag brukar annars kunna ha mor och dotter dagar med lite shopping och cafébesök men med detta skulle det bli det lilla extra på det hela. Vasa.

 63. Ja sku ta självklart ta me mej mina två systrar. Vi bor rätt långt ifrån varann så detta sku ska vara ett ypperligt tillfälle att träffas och ha kul tillsammans. I Vasa.

 64. Oj vilken drömpresent det vore. Jag skulle ta med mitt lilla jobbteam. Vi är tre damer mitt i livet, sliter för vårt dagliga bröd och har svårt att hitta egen tid för shopping.

 65. Ååh dehär sku va rolit att vinn och få nya ideer med vad man kan klä sig i. Jag sku nog ta me två svägerskor ti Vasa på shopping :)

 66. Vilken rolig tävling! Om jag skulle vinna tar jag gärna med mig min vän Nathalie på shopping i Vasa.

 67. Ja, det vill jag pröva på tillsammans med min mamma och syster!!! Köpte en styling till farsdag åt pappa som han kommer att få uppleva snart!

 68. Detta vore underbart att göra med min syster Margaretha och min systerdotter Heléne. Man kör så lätt in på en typ av kläder och tror att det är det enda man passar i. Dags att vidga vyerna😍

 69. Vill shoppa i Helsingfors med mina två bästa vänner. Vi hinner ses så sällan nuförtiden och det skulle vara härligt att dela upplevelsen med dem!

Comments are closed.