I samarbete med VOGA styling

Trevlig första advent mina vänner! Idag har jag glädjen att få presentera en utlottning här på min blogg, med en vinst som jag själv har fin erfarenhet av. Tillsammans med VOGA-styling, kommer jag att lotta ut två ”shoppa med stylist i grupp-upplevelser” här på min blogg. Just du, tillsammans med en eller två vänner (grupp på max 3 personer), kommer att ha möjlighet att gå på stan tillsammans med en stylist, och få personliga råd kring klädval.

Så här beskrivs shoppa med stylist-paketet på VOGA styling hemsida:

Hitta på något roligt med kompisarna och kom på en lärorik och rolig shoppingrunda med Voga Styling! Tjänsten börjar med att ni berättar vad ni har för behov och önskemål, antingen via ett online formulär eller under ett förberedande möte. Vi kommer sedan överens om datum och tid för shoppingdagen. Inför shoppingdagen har vår stylist varit och valt ut kläder åt er på förhand, så att ni sedan direkt kan gå in i provrummen och börja testa!

Shoppa med stylist i grupp är även den perfekta presenten åt någon man vill dela en rolig upplevelse med. Trevligt umgänge, nya kläder och idéer samt ordentlig vardagslyx är garanterat ett vinnande koncept.

Voga stylingvoga styling 2

För ganska exakt ett år sedan, hade jag själv möjlighet att testa på VOGA styling tjänster. Jag fick testa på ett paket där bland annat ”shoppa med stylist” ingick. Jag fick tillsammans med stylisten Sandra spendera några timmar på stan, och det var något av det roligaste jag gjort på länge. En dag bara för mig, rena lyxen. Sandra hade i förväg plockat ut kläder i ett flertal butiker, som hon tyckte skulle passa mig. När vi kom till en affär fick vi därför gå direkt till omklädningsrummet, och Sandra presenterade kläderna hon plockat ut, och berättade hur hon hade tänkt.

Att ha någon annan som plockar fram kläder visade sig vara en riktig höjdare. Dels fick jag hela outfits presenterade. Vilket varit ett bekymmer i min garderob, bara en massa udda klädesplagg som inte går att kombinera. Och dels fick man så många nya ideér, hur man själv kan tänka utanför boxen. Det blir ju lätt till att man handlar samma typ av kläder år efter år utan att tänka desto mera på att man plötsligt har tio tröjor med samma skärning. Det roliga var att när vi kom till olika butiker, och Sandra visade vilka kläder hon valt, var det kläder jag absolut inte själv hade plockat ut. Jag trodde oftast dessutom inte att det skulle passa mig, men det hela slutade oftast med att jag handlade hela outfiten. Innan shoppingdagen hade vi också gått genom mina önskemål och eventuella problemområden som jag behövde extra hjälp med.

Så för min egen del blev shoppingdagen en riktigt positiv upplevelse, och jag minns att jag tänkte att jag alltid borde få ha Stylist-Sandra med mig i butikerna. Därför är jag också säker på att Ni skulle få en helt fantastisk dag på stan, och det gläder mig att få lotta ut två av dessa paket till några av er. Ni kommer att älska det!

linda-anttus-shoppa-med-stylist-5

För att delta i utlottningen behöver ni göra följande:

  1. Gilla VOGA styling på facebook, eller följ dem på instagram (vogastyling) eller på snapchat (vogastyling). Det räcker att ni följer dem på ett ställe, men får såklart följa dem på alla tre ställena. Massor av inspiration finns att hitta där.
  2. Kommentera detta inlägg med vem du helst skulle dela denna upplevelse med. (Du tillsammans med en eller två vänner, grupp på max 3 personer). Skriv också om du vill shoppa med stylist i Vasa eller Helsingfors.

Som ett litet tips kan det ju löna sig att sprida informationen till dem du vill shoppa med, så kan de också delta i utlottningen och ni får större chans att vinna. Kom också ihåg att delta med någon form av signatur eller mailadress, så att ni sedan går att få tag på om ni vinner.

Tävlingen pågår fram till och med söndagen 17 december 2017. Vinnarna meddelas personligen. 

linda-anttus-shoppa-med-stylist-3

Vill ni ge bort lyxiga upplevelser från VOGA-styling till julklapp, kan jag tipsa om att de nu har finfina erbjudanden på sina olika paket. Klicka här så hittar ni dem. Perfekta julklappen till den som redan har allt.