Okategoriserade

Flaggor på rad

Idag firar Finland sin självständighetsdag för 100:e gången. Må det bli många fler födelsedagar för vårt vackra fosterland.

För att hedra Finlands hundraårsjubileum drog jag och Molly, mot bättre vetande, igång med ett julpyssel i lördags. Hon älskar att klippa och klistra och det måste man ju dra nytta av. Jag tyckte det skulle vara tjusigt med en girlang med finlandsflaggor till julgranen i år, jubileumsåret till ära, och Molly var så klart med på noterna.
girlang_2 girlang

Vi bestämde oss för att det får ta fler dagar. Och att vi ska göra den riktigt lång. Men det är lite knepigt med tålamodet, för det är väldigt många flaggor. Så än är den inte färdig, men lagom tills vi ska klä julgranen ska den vara det. Idag testkör vi girlangen i vår lilla julgran, där blev det lite bökigt med så mycket flaggor. Vi ska tro det blir bra när granen är större.

girlang_finland

girlang

2 Comments