• Inte en gång har jag tänkt tillbaka på förlossningen som något jobbigt eller traumatiskt. Däremot försöker jag komma ihåg den där känslan när mina superkrafter tilltog och jag krystade ut bebben. Det mäktigaste någonsin.
  • Allt flyter ihop. Dagar, nätter, veckodagar. En konstant ström av äta, sova, äta, sova, äta. Verkligen en bubbla. Ingen rosaskimrande sak. Men en älskad bebisbubbla som är bara vår.
  • Han äter HELA TIDEN. Det är något nytt den här gången. Eller så är jag bara mera avslappnad den här gången. Och ger oss tid att sitta i soffan i tid och otid med brösten fram. På tal om det så är amningsdynan en fantastisk uppfinning.
  • Jag kände mig stark hela graviditeten, och ända in i förlossningssalen. Men nu känner jag mig så bräcklig. Ingen kraft alls mitt i kroppen. Rygg och mage känns helt ur spel. Minns inte att jag kände mig så svag efter förra förlossningen. Men då hade jag å andra sidan andra problem att fokusera på, och la kanske inte så mycket energi på hur kroppen var i skick.
  • Det känns som om Max redan blivit så stor. Redan när vi kom hem från BB var Mollys minsta bebiskläder för små. Och nu rockar han redan storlek 62.
  • Och på tal om att bli stor. Molly känns ju nästan fullvuxen sen vi kom hem med en liten bebis. Så duktig, hjälpsam och förståndig. Dessutom har hon sina första två lösa tänder. NÄR blev hon så stor?

Molly om första tiden med bebis: ”Jaa-a. Vad kan man säg egentligen? Det är roligt att hålla i honom. Och jag älskar honom. Och han har inte väckt mig på nätterna. Ooooch, han äter mycket”

Kalle om första tiden med bebis: ”Det e skönt. Skönt då allt flyter på bra.”